Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πληροφορίες δεν έχουν αποκαλυφθεί ούτε για το μοτέρ.

Έτοιμη η Stratos

2.435 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2018)

H Lancia Stratos είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Γενεύη και αυτές είναι οι πρώτες λήψεις λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της. Τσέκαρε.

H Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης απέχει λίγες μόνο ώρες με τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν να αρχίζουν να συγκεντρώνουν τα νέα τους μοντέλα για την επίσημη παρουσίαση τους.

Αυτό κάνει λοιπόν και η Manifattura Automobili Torino με τη νέα Stratos που είναι βασισμένη στο concept που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το 2010 και αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό σπορ και αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο κατασκευάστηκε σε μόλις 492 μονάδες την περίοδο 1973 έως 1978.
 
Η παραγωγή της θα περιοριστεί στις 25 μονάδες και όσον αφορά στο κόστος που θα έχει η νέα Lancia Stratos, αν και δεν έχουν υπάρξει κάποιες επιβεβαιωμένες πληροφορίες,  οι φήμες να κάνουν λόγο ότι θα φτάσει κοντά στις 600.000 λίρες Αγγλίας (περίπου 684.000 ευρώ).

Πληροφορίες δεν έχουν αποκαλυφθεί ούτε για το μοτέρ, αν και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έναν ατμοσφαιρικό V8 4,3 λίτρων από την 430 Scuderia με την απόδοση να λέγεται ότι θα φλερτάρει με τα 600 άλογα.

Δείτε την.

Hyundai
NISSAN