Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Φέρνει νέο ηλεκτρικό η Citroen (+vids)

2.571 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2020)

Mέσα στον Φεβρουάριο θα κάνει ντεμπούτο, όπως όλα δείχνουν, ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Citroen. Δείτε τα teaser video που έδωσε στο φως η φίρμα.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στην Ευρώπη όσο περνούν τα χρόνια και φαίνεται πως η Citroen ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ακόμη.

Tα δύο teaser video που δημοσίευσε η γαλλική φίρμα έχουν ως κοινό παρανομαστή πως η ηλεκτρική ενέργεια έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας, σημειώνοντας πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάζει σύντομα. Στην συνέχεια στο πλάνο εμφανίζεται ένα μυστηριώδες όχημα με την Citroen να αναφέρει στην λεζάντα: «Για 100 χρόνια, η Citroen φτιάχνει αυτοκίνητα για όλους. Το 2020 η Citroen θα κάνει τα ηλεκτρικά οχήματα διαθέσιμα προς όλους».

Αν και τα video μεταξύ τους δεν έχουν μεγάλες διαφορές, το δεύτερο αναφέρει πως περισσότερες αποκαλύψεις θα γίνουν στις 27 Φεβρουαρίου. Με δεδομένο πως η Citroen δεν θα βρίσκεται στην Έκθεση της Γενεύης, το πιθανότερο είναι το όχημα να παρουσιαστεί σε κάποιο ξεχωριστό event αργότερα αυτόν το μήνα.

Πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν καθώς δεν το αυτοκίνητο δεν μοιάζει με κάποιο άλλο μοντέλο της φίρμας. Υπάρχουν κάποιες μικρές ομοιότητες βέβαια με το Ami One concept, το 2θέσιο ηλεκτρικό concept που κατασκεύασε η Citroen πριν από κάποιους μήνες. Το εν λόγω αυτοκίνητο προσέφερε αυτονομία 100 χιλιομέτρων ενώ η μέγιστη ταχύτητά του δεν ξεπερνούσε τα 45 χλμ./ώρα.
 


 

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS