Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ferrari FF
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari FF

Ferrari έτοιμη για σκι

5.206 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2017)

Στην Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, εντοπίστηκε μια Ferrari FF, η οποία έφερε ένα ξεχωριστό αξεσουάρ στον ουρανό της, με αποτέλεσμα να απορούμε εάν η FF θα μπορούσε να συνδυάσει και άλλες αρετές.

Το 2011 η Ferrari παρουσίασε την FF, ένα μοντέλο το οποίο αμφισβητήθηκε από τους απανταχού φίλους της ιταλικής φίρμας, λόγω της τετραθέσιας καμπίνας και της κίνησης στους τέσσερις τροχούς.

Ferrari FF

Ferrari FF

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο ιδιοκτήτης της παρακάτω Ferrari FF, θέλησε να εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο τη Grand Tourer πλευρά του αυτοκινήτου και έτσι εγκατέστησε ένα ειδικό κουτί για τα αξεσουάρ του σκι.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου , θα μπορούσε κανείς να πει πως η σχεδίαση του κουτιού βοηθά στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου, όμως όπως και αν το εκλάβει κάποιος, το σίγουρο είναι πως το αξεσουάρ αυτό έχει σχεδιαστεί ιδανικά για την Ferrari FF.
O τρόπος με τον οποίο στηρίζεται το κουτί στο πλαίσιο του αυτοκινήτου είναι εντυπωσιακός, καθώς «πατάει» σε ειδικές αναρτήσεις οι οποίες με τη σειρά τους στηρίζονται σε 4 βεντούζες και εκτός αυτού έχει την ίδια απόχρωση με το αμάξωμα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO