Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ford Bronco Sasquatch Searcher έτοιμο να κυνηγήσει τον «μεγαλοπόδαρο»

(30/9/2024)
Ford Bronco Sasquatch Searcher έτοιμο να κυνηγήσει τον «μεγαλοπόδαρο»
2 Φωτογραφίες »

- Ειδική έκδοση Sasquatch Searcher για το εμβληματικό Ford Bronco
- Εξοπλισμένο με κάμερες και «στολή» παραλλαγής στα χρώματα του δάσους
- Μοναδικό αυτοκίνητο που θα δοθεί μέσω διαγωνισμού στα social media

Ειδική έκδοση Sasquatch Searcher για το εμβληματικό Ford Bronco

Όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ τον μύθο του μεγαλοπόδαρου, που στην Αμερική αναφέρεται ως «Bigfoot» ή «Sasquatch». Η Ford το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού δημιούργησε μια παραλλαγή του θηριώδους Ford Bronco με σκοπό να βγει στο κυνήγι της επιβεβαίωσης για το αν ο αστικός μύθος ισχύει. Το τετρακίνητο θηρίο παντώς εδάφους της αμερικανικής μάρκας, πρόκειται να εξοπλιστεί με το πακέτο Sasquatch, ενώ το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο θα πάρει την ονομασία Ford Bronco Sasquatch Searcher.

Εξοπλισμένο με κάμερες και «στολή» παραλλαγής στα χρώματα του δάσους

Η νέα, μοναδική έκδοση του Ford Bronco δεν θα έχει μεγάλες διαφορές συγκριτικά με τις άλλες εκδόσεις του αμερικανικού SUV. Αναλυτικότερα, στο μηχανικό σκέλος θα έχει κάτω από το καπό του τον V6 twin-turbo Ecoboost βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,7 λτ. με ισχύ 335 ίππων και 563 Nm ροπής, όπως και οι «κανονικές» εκδόσεις, συνδυασμένο με το γνώριμο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford. Από εκεί και έπειτα βέβαια, η νέα έκδοση εξοπλίστηκε με το «περιπετειώδες» πακέτο Sasquatch, κερδίζοντας επιπλέον μεγάλους προβολείς, κάμερες για τις τυφλές γωνίες στο off-roading, μεγάλη LED μπάρα φωτιστικών σωμάτων ενσωματωμένη στην σχάρα οροφής και, τέλος, τη «στολή» παραλλαγής στα χρώματα του δάσους. Επιπρόσθετα, η Ford θα εξοπλίσει το Bronco Sasquatch Searcher με εξοπλισμό για κάμπινγκ, αλλά και ένα χλιδάτο εσωτερικό με πολλές νέες και ειδικές λεπτομέρειες.

Πάτησε στην εικόνα και μάθε 5 πράγματα για το Bronco το GOAT SUV της Ford

Μοναδικό αυτοκίνητο που θα δοθεί μέσω διαγωνισμού στα social media

Βέβαια, οι φίλοι των σκληροπυρηνικών off road SUV, ανεξάρτητα από την οικονομική τους επιφάνεια, δεν θα μπορέσουν να αγοράσουν την ειδική έκδοση Ford Bronco Sasquatch Searcher. Και αυτό γιατί η Ford έχει ανακοινώσει ότι το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο θα δοθεί μέσω διαγωνισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οπότε, όλα είναι πιθανά!

Κλείνοντας, όσον αφορά την αξία του Ford Bronco στην Ευρώπη, οι πρώτες τιμές που έχουμε στη διάθεσή μας είναι για την αγορά της Ρουμανίας και ξεκινά από 74.400 ευρώ για την εισαγωγική έκδοση Outer Banks, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για τον ερχομό του στην Ελλάδα, χωρίς προς το παρόν να έχει επιβεβαιωθεί κάτι για την άφιξή του. Για να έχετε μια εικόνα της αντιστοιχίας των τιμών με την Αμερική, η ίδια έκδοση Outer Banks κοστίζει 47.940 δολάρια, ήτοι περίπου 42.830 ευρώ.

Hyundai
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS