ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μετά το Renault Zoe, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία φέρεται να εξετάζει και ένα απόλυτα προσιτό οικονομικά, ηλεκτρικό μοντέλο

Μετά το Renault Zoe, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία φέρεται να εξετάζει και ένα απόλυτα προσιτό οικονομικά, ηλεκτρικό μοντέλο

Φθηνό ηλεκτρικό από τη Renault

8.618 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2016)

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία «εργάζεται πάνω σε ένα νέο προσιτό μοντέλο EV», σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δελτίου Τύπου που εξέδωσε για άλλο λόγο.

Ως έμμεση αποκάλυψη της εστίασης της Renault στην προσπάθεια κατασκευής ενός νέου ηλεκτρικού μοντέλου, «μεταφράζουν» τα διεθνή ΜΜΕ, όσα αναφέρονται σε πρόσφατο δελτίο τύπου της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο και θα είναι προσιτό οικονομικά, ώστε να αλλάξει ουσιαστικά το «παιχνίδι» της αγοράς, βάζοντας επί ίσοις όροις την ηλεκτροκίνηση στην κουβέντα. 
Η είδηση βγήκε από μία ανακοίνωση της Renault, η οποία και αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος της εταιρείας στην Ασία, Gilles Normand, έχει αναλάβει προσωπικά το τμήμα που από 1η Ιανουαρίου του 2017 θα αρχίσει να «εργάζεται πάνω σε ένα νέο προσιτό μοντέλο EV».
 
Τα διεθνή ρεπορτάζ προχωρούν μάλιστα το θέμα, ένα «βήμα» μπροστά, κάνοντας λόγο για ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο θα μπορούσε να διατίθεται στην αγορά της Κίνας, έναντι του ποσού των 7-8.000 ευρώ.
 
Αξίζει εδώ να σημειωθεί τέλος, ότι η Renault έχει ήδη λανσάρει το ηλεκτρικό Zoe, ενώ η Nissan φέρεται να ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό Nissan Leaf για την κινεζική αγορά, στο πλαίσιο του προγράμματος EV της Renault-Nissan Alliance.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
Autotriti.gr