Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
GP Ολλανδίας: Poleman o Verstappen μέσα στην πατρίδα του
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Ολλανδίας: Poleman o Verstappen μέσα στην πατρίδα του

3.109 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2022)

Ο Max Verstappen θα ξεκινήσει αύριο από την πρώτη θέση, ωστόσο οι δύο Ferrari φαίνονται έτοιμες να εκμεταλλευτούν κάθε λάθος.

Καιροφυλαχτούν οι δύο Ferrari

Την δεύτερη pole position σε δύο χρόνια πήρε ο Max Verstappen στο Grand Prix της πατρίδας του. Δεύτερος μόλις 21 χιλοστά του δευτερολέπτου πιο αργός ήταν ο Leclerc.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στα 21 χιλιοστά του δευτερολέπτου κρίθηκε η pole

Καταιγιστικά κατέβαιναν οι χρόνοι στο Q3 της πίστας στην Ολλανδία, με τον Verstappen να σημειώνει τον γρηγορότερο γύρο μετά τα πρώτα περάσματα και τον Leclerc να βρίσκεται πίσω του και τον Hamilton να ακολουθεί. Ο Verstappen βγήκε νωρίς και για την δεύτερη πέρασμά του και κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του την ίδια στιγμή που Leclerc και Sainz βελτίωσαν μεν τους χρόνους τους αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν καλύτερο χρόνο.

Τελικά, πόσο καλές είναι οι Mercedes;

Μεγάλοι άτυχοι ήταν ο Hamilton και ο Russell που, αν και βελτίωναν τα περάσματά τους στην τελευταία τους προσπάθεια, χρειάστηκε να αφήσουν το γκάζι στο τρίτο κομμάτι της πίστας, όταν ο απογοητευτικός Perez έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του με αποτέλεσμα να βγουν στην πίστα οι κίτρινες σημαίες. Και πάλι όμως, ο Hamilton θα έχει την ευκαιρία να πιέσει τους πρωτοπόρους από την τέταρτη θέση, ο Perez θα ξεκινήσει πέμπτος ενώ η έτερη Mercedes του Russell θα ακολουθήσει στην έκτη θέση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS