ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τις πρώτες teaser εικόνες της επερχόμενης Mercedes-AMG A35 έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, λίγο πριν το «ισχυρό» hatchback κάνει την εμφάνισή του.

Φήμες θέλουν την νέα Mercedes-AMG A35 να είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο.

Για πρώτη φορά teaser εικόνες της AMG A35

3.199 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Τις πρώτες teaser εικόνες της επερχόμενης Mercedes-AMG A35 έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, λίγο πριν το «ισχυρό» hatchback κάνει την εμφάνισή του.

Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες που μπορούμε να πούμε, ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς πως  η «μικρή αδερφή» της επερχόμενης AMG A45 θα κάνει το ντεμπούτο της σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, τότε συμπεραίνουμε πως δεν αργεί η ώρα που θα κάνει την επίσημη αποκάλυψή της στο ευρωπαϊκό κοινό.
 
Οι δύο teaser εικόνες που δημοσίευσε η Mercedes δεν δίνουν πολλές πληροφορίες, ωστόσο όπως φαίνεται θα πρέπει αν περιμένουμε να δούμε μία κίτρινη απόχρωση στην AMG Α35, με το λογότυπο του ισχυρού τμήμα της Mercedes να φιγουράρει στη μάσκα της.
Από κει και πέρα σύμφωνα με τις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν η A35 θα έχει στρογγυλεμένες απολήξεις εξάτμισης στις γωνίες του οπίσθιους προφυλακτήρα, ενώ σε ότι αφορά τον κινητήρα γνωρίζουμε πως το ισχυρό μοντέλο θα εξοπλιστεί με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0-λίτρων που θα στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς και θα έχει περίπου την ισχύ 300 ίππων.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως φήμες θέλουν την νέα Mercedes-AMG A35 να είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν τον Δεκέμβριο.  

Hyundai
LEASING CONNECT VS DOBLO