Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
«Κυριλέ» εσωτερικό & ελληνικό καλοκαίρι δεν πάνε μαζί!

«Κυριλέ» εσωτερικό & ελληνικό καλοκαίρι δεν πάνε μαζί!

7.652 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2022)

Τεχνολογία, ναι, αλλά γιατί να έχεις πολυτέλεια σε ένα αυτοκίνητο που θα το τρώει το λιοπύρι, θα βρεθεί σπάνια σε κλειστό πάρκινγκ και θα περάσει όλες τις κακουχίες του ελληνικού καλοκαιριού;

 

Το κυριλέ σαλόνι σου θα βράζει στον καυτό ελληνικό ήλιο! Ε καί;

Βλέπεις τα SUV παρκαρισμένα δίπλα δίπλα κάτω από τον ελληνικό ήλιο, την 40άρα, την άμμο και το χώμα. Ένα ολοκαίνουργιο Hyundai Tucson και ένα Peugeot 3008. Είναι όμως το αυτοκίνητο που θα ήθελες να μπεις μετά τη θάλασσα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Μην τρελαθούμε, ποιός δεν θα ήθελε να έχει ένα 3008 ή ένα Tucson να τον περιμένει δίπλα στην παραλία. Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με το αν τα καινούργια αυτοκίνητα με την συνεχώς αυξανόμενη τάση να γίνονται όλο και πιο πολυτελή, ταιριάζουν στην Ελλάδα.

Όλοι μιλάμε για ποιότητα, όλοι μιλάμε για πολυτέλεια, άνεση και τεχνολογία. Όμως το κυρίαρχο στοιχείο σε κάθε νέο μοντέλο, ασχέτως κατηγορίας, είναι η προσπάθεια των κατασκευαστών να κάνουν τα αυτοκίνητά τους να δείχνουν όσο πιο πολυτελή γίνεται, βαδίζοντας σε premium μονοπάτια. Και είναι κακό αυτό; Κακό όχι, είναι όμως δύσκολο.

Βλέπεις στην Ελλάδα το κλειστό προστατευόμενο πάρκινγκ δεν είναι κάτι που έχουν οι περισσότεροι. Αυτά τα αυτοκίνητα θα περάσουν όλη τους τη ζωή στο δρόμο, εκτεθειμένα στα στοιχεία της φύσης, και το κυριότερο στα άλλα αυτοκίνητα. Πόσο καιρό θα μείνουν αγρατζούνιστα, ατρακάριστα, χωρίς ένα βαθούλωμα σε κάθε μεριά ή στους προφυλακτήρες; Όση πολυτέλεια και να έχεις με το κλειδί στο χέρι, θα την κλαις σε λίγους μήνες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
TRANSIT VS BOXER