Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Μόλις 19 μοντέλα coupe και άλλα τόσα speedster θα κατασκευαστούν.

Γιορτάζει η Zagato με δίδυμο Aston Martin

1.781 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2020)

Κρατάει χρόνια η… «κολόνια» της συνεργασίας των Aston Martin και Zagato, με τις δύο εταιρείες να ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια ζωής της δεύτερης. Οι εορτασμοί θα γίνουν μέσω του διδύμου coupe και speedster της παλιάς V12 Vantage αλλά όχι όπως το ξέραμε.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν τα δύο μοντέλα θα πωληθούν μόνο ως ζευγάρι, με την Zagato φυσικά να έχει βάλει το «χέρι» της και να προσφέρει ένα νέο ανθρακονημάτινο αμάξωμα που θα διακοσμείται με το χρυσό λογότυπο «Ζ». Μόλις 19 μοντέλα coupe και άλλα τόσα speedster θα κατασκευαστούν, με τα πρώτα να έρχονται στο χρώμα της πλατίνας και τα δεύτερα σε αυτό του χρυσού.
 
Το εορταστικό δίδυμο της V12 Vantage θα επωφελείται επιπλέον από μια ενεργή αεροτομή που αναπτύσσεται αυτόματα σε υψηλές ταχύτητες για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη σταθερότητα. Παράλληλα η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή έγινε στον κινητήρα, καθώς το ατμοσφαιρικό μοτέρ των 5,9 λίτρων έχει ρυθμιστεί για να προσφέρει πλέον 600 ίππους.  
 
Η επίσημη αποκάλυψη έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Φυσικά η Aston Martin όπως ανακοίνωσε παρέχει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να έρθουν σε πλήρη συνεννόηση με τους υπευθύνους προκειμένου να προσαρμόσουν πλήρως τα αυτοκίνητά τους.

Hyundai
OPEL