Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Νέα Aston Martin DBX707 AMR24 εμπνευσμένη από την Formula 1

1.132 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2024)
Νέα Aston Martin DBX707 AMR24 εμπνευσμένη από την Formula 1
7 Φωτογραφίες »

- Έχει εμφάνιση εμπνευσμένη από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται στην F1
- Είναι πολλές οι χρωματικές επιλογές εξωτερικά και στην καμπίνα
- Δεν έχει μηχανικές αλλαγές σε σχέση με την Aston Martin DBX707

Επιλογές χρωμάτων με επιρροές από το αυτοκίνητο ασφαλείας και το ιατρικό αυτοκίνητο της F1

H Aston Martin αποκάλυψε μια ιδιαίτερη έκδοση της πρόσφατα ανανεωμένης DBX707, η οποία θα φέρει την ονομασία AMR24. Η νέα αυτή έκδοση δεν θα φέρει μηχανικές αναβαθμίσεις αλλά, αντίθετα, ένα νέο χρωματικό συνδυασμό τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου με σαφείς επιρροές από το αυτοκίνητο ασφαλείας (safety car) και το ιατρικό αυτοκίνητο (medical car) που εντοπίζονται στην Formula 1. Τα αυτοκίνητα δεν θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό, έτσι, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να την αποκτήσει.

Είναι πολλές οι χρωματικές επιλογές εξωτερικά και στην καμπίνα

Το αυτοκίνητο έχει Podium Green εξωτερικό που κάνει αντίθεση με τις δαγκάνες των φρένων σε χρώμα Lime Green, τροχούς 23 ιντσών και Lime Green πινελιές γύρω από τα σημεία του αυτοκινήτου που έχει τοποθετηθεί ανθρακόνημα. Οι εν δυνάμει αγοραστές έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε λιγότερο χτυπητές χρωματικές επιλογές, όπως αυτή του Onyx White ή του Neutron White με είτε Lime Green είτε Trophy Silver λεπτομέρειες γύρω από το ανθρακόνημα, κάτι που αποτελεί πρωτοτυπία της Aston Martin.

Στο εσωτερικό της Aston Martin DBX707 AMR24 υπάρχουν δύο επιλογές χρωμάτων, είτε σε Onyx Black με Lime Green ραφές είτε σε Onyx Black και Eifel Green χρώματα, με τις ίδιες Lime Green λεπτομέρειες. 


Δεν διαθέτει αναβαθμίσεις στα μηχανικά του μέρη σε σχέση με το αυτοκίνητο στο οποίο βασίζεται
7 Φωτογραφίες »

Δεν διαθέτει αναβαθμίσεις στα μηχανικά του μέρη σε σχέση με το αυτοκίνητο στο οποίο βασίζεται

Δεν έχει μηχανικές αλλαγές σε σχέση με την Aston Martin DBX707

Δεν διαθέτει μηχανικές αλλαγές σε σχέση με την Aston Martin DBX707 άρα φέρει τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα στα 707 άλογα και το ίδιο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Κατατάσσεται έτσι στις κορυφαίες θέσεις στην πυραμίδα της απόδοσης των SUV, επιτυγχάνοντας τα 100 χλμ σε 3,3 δευτερόλεπτα, ενώ έχει τελική ταχύτητα τα 310 χλμ./ώρα.

Ford
moto