H Citroen αγοράζει το παλιό ΙΧ όσων θέλουν να πάρουν καινούργιο!

12.242 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2024)
H Citroen αγοράζει το παλιό ΙΧ όσων θέλουν να πάρουν καινούργιο!

- «Bonus Ανταλλαγής» από τη Citroen.
- Η Citroen αγοράζει το παλιό ΙΧ με υπεραξία.
- Περιλαμβάνονται όλα τα μοντέλα της Citroen στο «Bonus Ανταλλαγής».
- Ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα έως το τέλος Ιουλίου.

«Bonus Ανταλλαγής» από τη Citroen

Η Citroen δίνει την ευκαιρία στους υποψηφίους αγοραστές να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους επωφελούμενοι από το «Bonus Ανταλλαγής».

Η Citroen αγοράζει το παλιό σας ΙΧ

Με το «Βonus Ανταλλαγής» οι ενδιαφερόμενοι επί της ουσίας μπορούν να πουλήσουν το τρέχον αυτοκίνητό τους οποιασδήποτε μάρκας, κατάστασης και κυβισμού, στη Citroen, η οποία υποστηρίζει πως θα το κοστολογήσει επιπλέον της εμπορικής του αξίας. Έτσι ο ιδιοκτήτης του μπορεί να αποκτήσει ένα νέο μοντέλο της Citroen εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το παλιό του αυτοκίνητο.

Περιλαμβάνονται όλα τα μοντέλα της Citroen

Το «Bonus Ανταλλαγής» ισχύει για όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Citroen, περιλαμβανομένων των δημοφιλών C3 Aircross και C5 Aircross, αλλά και του best seller της μάρκας C3. Αξίζει να σημειωθεί πως το «Bonus Ανταλλαγής» περιλαμβάνει και το τετράκυκλο ηλεκτρικό Ami, το οποίο οδηγούν και νεαρά άτομα ηλικίας 16-17 ετών.

Ισχύει για ετοιμοπαράδοτα έως τέλος Ιουλίου

To «Bonus Ανταλλαγής» της Citroen ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα μέχρι τις 31 Ιουλίου 2024. Να σημειωθεί πως η γαλλική μάρκα προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

PAPADAMANTIOU
JEEP