Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Mustang Shelby GT500.

To Explorer.

Το καλυμμένο Bronco.

Το άγνωστο SUV της Ford.

Πολλαπλές αποκαλύψεις από τη Ford

2.635 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2018)

Πολλές εικόνες teaser έδωσε στη δημοσιότητα η Ford, εμφανίζοντας τα μοντέλα που αναμένεται να παρουσιάσει, δείχνοντας από το Bronco μέχρι την πολυαναμενόμενη Mustang Shelby GT500.

Ξεκινώντας από το Bronco, το μοντέλο που αναμένεται να μπει απέναντι από το Jeep Wrangler, αν και καλυμμένο φαίνεται να έχει λάβει ένα επίπεδης σχεδίασης καπό, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε τα διευρυμένα φτερά, αλλά και τη ρεζέρβα που έχει πάρει θέση στην πόρτα του πορτμπαγάζ.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο SUV δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο λέγεται πως πρόκειται για ένα δίθυρο SUV.
Εκτός από το Bronco, η Ford έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια πρώτη εικόνα ενός οχήματος το οποίο δεν έχει λάβει ακόμα κάποια ονομασία, ωστόσο αναφέρει πως πρόκειται να είναι ένα μικρό SUV για αυτούς που επιθυμούν να φεύγουν με την οικογένεια και τους φίλους του για εκδρομές. Όπως μπορούμε να δούμε το αυτοκίνητο διαθέτει κυκλικούς προβολείς LED και μια λεπτή μάσκα όπου παίρνουν θέση τα γράμματα που σχηματίζουν το όνομα της Ford.
 
Αναφερόμενοι στην κατηγορία των SUV η Ford επιβεβαίωσε ότι η επόμενη γενιά Escape και Explorer θα παρουσιαστεί το επόμενο έτος, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και μία πιο ισχυρή έκδοση αυτή του Explorer ST. Μάλιστα οι μέχρι τώρα αναφορές κάνουν λόγο πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα παίρνει ισχύ από τον  ίδιο twin-turbo 3,0 λίτρων V6 κινητήρα που χρησιμοποιείται στα Lincoln Continental και MKZ.
 
Τέλος η Ford δημοσίευσε και μια νέα εικόνα της Mustang Shelby GT500. Το υψηλής απόδοσης μοντέλο, φαίνεται να έχει μια τεράστια γρίλια, όπου στη μέση εδρεύει το σήμα της κόμπρα, ενώ φαίνεται πως από το καπό ξεκινούν δύο φαρδιές λωρίδες χωρίς ωστόσο να ξέρουμε που καταλήγουν. Τέλος να σημειωθεί πως η Ford έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η GT500 θα πάρει από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 με κομπρέσορα, ο οποίος παράγει περισσότερα από 700 άλογα.    

Hyundai
Ford