ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Hyundai παρουσίασε ειδική, off-road έκδοση για το Kona!

(25/10/2024)
Η Hyundai παρουσίασε ειδική, off-road έκδοση για το Kona!
10 Φωτογραφίες »

- Πήρε το όνομά του από το μεγαλύτερο ηφαίστειο του κόσμου.
- Παντός εδάφους λάστιχα και ανθεκτικούς μαύρους προφυλακτήρες.
- Λαστιχένια πατάκια στην καμπίνα και έξτρα εξοπλισμός για εκδρομές.
- Θα κατασκευαστούν μόλις 30 μοντέλα.

Πήρε το όνομά του από το μεγαλύτερο ηφαίστειο του κόσμου

Η Hyundai δίνει στο Kona μία πιο ανθεκτική, ειδική και περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση από αυτές που γνωρίζουμε, την οποία και βαφτίζει με το όνομα του μεγαλύτερου ενεργού ηφαιστείου της Γης, το Mauna Loa της Χαβάης. Ιδού λοιπόν το νέο Hyundai Kona Mauna Loa.

Παντός εδάφους λάστιχα και ανθεκτικούς μαύρους προφυλακτήρες

Προκειμένου οι άνθρωποι της μάρκας να δώσουν μία πιο σκληροτράχηλη, off-road εμφάνιση στο Kona, αρχικά το εξόπλισαν με ελαστικά παντός εδάφους Toyo Open Country. Έχουν διαστάσεις 205/65 R16 και συνδυάζεται με μαύρες ματ ζάντες που παρέχονται από την Weds. Από κει και πέρα, το αμάξωμα, το οποίο είναι βαμμένο σε Mirage Green χρώμα, ενισχύεται με νέους μαύρους προφυλακτήρες και πλαϊνά μαρσπιέ, θυμίζοντας κάτι από βασικά μοντέλα αυτοκινήτων της δεκαετίας του 1990. Τα νέα χαρακτηριστικά στο εξωτερικό ολοκληρώνουν οι λασπωτήρες, τα μαύρα σήματα και οι μπάρες οροφής.  

Ανθεκτικά πατάκια στην καμπίνα και έξτρα εξοπλισμός για εκδρομές

Στο εσωτερικό, η Hyundai βάζει χοντρά λαστιχένια πατάκια δαπέδου που καθαρίζονται εύκολα και είναι πιο ανθεκτικά από τις μοκέτες. Στην ίδια κατεύθυνση υπάρχει και μία βάση κατασκευασμένη από καουτσούκ για το πορτμπαγκάζ. Όπως και το αμάξωμα, το εσωτερικό είναι επίσης κυρίως πράσινο αλλά με κίτρινες πινελιές νέον για αντίθεση.

Από τη στιγμή που το Kona Mauna Loa απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θέλουν να εκδράμουν στη φύση, η Hyundai έχει φροντίσει να το συνοδεύσει και με μία ευρεία γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ, με σκοπό να κάνουν ευκολότερη τη ζωή των εκδρομέων. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκουμε ένα «μάρσιπο» που στερεώνεται στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων προσφέροντας έξτρα χώρους αποθήκευσης για διάφορα αντικείμενα, πτυσσόμενα σκαμνάκια, αλλά και δύο πλαστικά κουτιά αποθήκευσης.

Θα κατασκευαστούν μόλις 30 μοντέλα

Η Hyundai ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει μόλις 30 μονάδες του Kona Mauna Loa, τις οποίες θα διαθέσει στην αγορά της Ιαπωνίας. Όλα τα μοντέλα θα φέρουν ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μπαταρία 64,8 kWh και ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 218 ίππων. Το κόστος απόκτησης ανέρχεται στα 4,95 εκατομμύρια γιεν Ιαπωνίας, δηλαδή περίπου 30.000 ευρώ.

Leasing
Citroen