Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Hyundai, από κοινού με την Blood Type Racing, δίνει τις πρώτες πληροφορίες για το concept που θα βρεθεί στο Λας Βέγκας στην έκθεση SEMA και το οποίο ακούει στο όνομα BTR Edition Elantra Sport.

Η Hyundai στη SEMA

2.109 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2017)

Παίρνοντας ως βάση το Elantra Sport, η Hyundai και η Blood Type Racing ετοιμάζουν για την έκθεση SEMA την one-off έκδοση BTR Edition Elantra Sport, θέλοντας να δείξουν στους petrolhead πως ένα σπορ αυτοκίνητο μπορεί να είναι και προσιτό…

Πλησιάζει η ώρα που η έκθεση SEMA θα ανοίξει και φέτος τις πύλες της και η Hyundai, από κοινού με την Blood Type Racing, δίνει τις πρώτες πληροφορίες για το concept που θα βρεθεί στο Λας Βέγκας και το οποίο ακούει στο όνομα BTR Edition Elantra Sport.
 
Το εν λόγω one-off μοντέλο φυσικά στηρίζει στο Elantra Sport και διαθέτει AutoArt αμάξωμα και βαφή, όπως και custom φωτιστικά σώματα. Οι σχεδιαστές τοποθέτησαν ένα «track-ready» κιτ, μεγάλη πίσω αεροτομή και τροχούς 19 ιντσών με ελαστικά Toyo T1 Sport.
 
Το σπορ στιλ συνεχίζεται και στην καμπίνα, όπου συναντάμε ένα ανθρακονημάτινο τιμόνι, αναβαθμισμένες επενδύσεις και ειδικά πατάκια. Ενδιαφέρον έχει ο φωτισμός LED, αλλά και η custom εργαλειοθήκη που βρίσκεται στο χώρο αποσκευών.
   
Στο τεχνικό κομμάτι τώρα, ο 1.600άρης turbo κινητήρας διαθέτει νέα εισαγωγή αέρα, επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, αλλά και σύστημα ψεκασμού με νερό και μεθανόλη. Η εταιρεία δεν ανακοινώνει ακόμα την απόδοση του οχήματος, η οποία κανονικά βρίσκεται στους 204 ίππους και στα 265 Nm ροπής.
 
Εκτός από τον «πειραγμένο» κινητήρα, το αυτοκίνητο διαθέτει μια coilover ανάρτηση HSD, αλλά και κιτ φρένων Fella Big Brake. Τις αλλαγές συμπληρώνουν οι αντιστρεπτικές δοκοί, η μπάρα θόλων, αλλά και η ενίσχυση του σασί από την Pierce Motorsports.
 

Toyota
Leasing