Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Rimac έχει έτοιμο ένα νέο ριζοσπαστικό hypercar!

 Σχολιάστε 
2.130 Επισκέψεις στο άρθρο (13/8/2024)
Η Rimac έχει έτοιμο ένα νέο ριζοσπαστικό hypercar!

- Κάτι καλό ετοίμασαν οι Κροάτες.
- Μέσω Instagram δημοσιεύτηκαν οι teaser εικόνες.
- Δεν θα καθυστερήσει το ντεμπούτο του.

Κάτι καλό ετοίμασαν οι Κροάτες

Ένα νέο υπεραυτοκίνητο, το οποίο χαρακτηρίζει «ριζοσπαστικό» είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Rimac. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα είναι μια ακραία έκδοση του Nevera ή ένα ολοκαίνουργιο hypercar, αλλά σίγουρα δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ πριν το μάθουμε, καθώς τα αποκαλυπτήριά του θα γίνουν στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Μοντερέι, που βρίσκεται σε εξέλιξη!

Μέσω Instagram δημοσιεύτηκαν οι teaser εικόνες

Η Rimac μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram δύο teaser για το τι θα ακολουθήσει. Η πρώτη εικόνα δείχνει το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου, ένα μέρος του οποίου είναι καθαρό, ενώ το άλλο «κάνει νερά». Μάλιστα, παρατηρούμε πως η σχεδίαση του είναι διαφορετική από αυτή του Nevera. Το δεύτερο teaser βίντεο από τη Rimac δείχνει ένα μέρος της αεροτομής του αυτοκινήτου, η οποία είναι κατασκευασμένη από ίνες άνθρακα.   

Δεν θα καθυστερήσει το ντεμπούτο του

Κανένα άλλο στοιχείο δεν υπάρχει επί του παρόντος, όπως για παράδειγμα εάν πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή υβριδικό, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να αποκαλυφθεί το μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση δεν αναμένεται να καθυστερήσει πολύ, καθώς όπως προαναφέραμε το ντεμπούτο θα γίνει στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Μοντερέι, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 18 Αυγούστου.

Συμπληρώνει 15 χρόνια ζωής η Rimac

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως φέτος η Rimac γιορτάζει τα 15 χρόνια ζωής της τα οποία και τίμησε νωρίτερα παρουσιάζοντας την ειδική έκδοση του Nevera, 15th Anniversary!  

Δείτε τα teaser της Rimac

 

Toyota
OPEL