Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα βίντεο συλλέγονται για να βελτιωθούν οι τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.

Τα βίντεο συλλέγονται για να βελτιωθούν οι τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.

Η Tesla συλλέγει βίντεο

2.025 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2017)

Η Tesla δήλωσε ότι προκειμένου να βελτιώσει περαιτέρω την αυτόνομη οδήγηση θα αρχίσει να μαζεύει βιντεάκια από τα αυτοκίνητα που έχει πουλήσει και διαθέτουν κάμερα και φυσικά υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των οδηγών.

Στην προσπάθειά της να επιταχύνει την ανάπτυξη των τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης, η Tesla άρχισε να συλλέγει βίντεο από τον τεράστιο στόλο των οχημάτων της, ως μέρος μιας νέας ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η Tesla λέει ότι το κάνει αυτό για να συνεχίσει την εξέλιξη των οχημάτων που φέρουν το Autopilot δεύτερης γενιάς που ξεκίνησε να εγκαθίσταται στα αυτοκίνητα της εταιρείας πέρυσι. Περιλαμβάνει 8 κάμερες, ένα ραντάρ που βλέπει προς τα εμπρός και αισθητήρες υπερήχων.
 
Σε μια δήλωση, η εταιρεία είπε ότι για να «κάνουμε την αυτόνομη οδήγηση πραγματικότητα για εσάς το συντομότερο δυνατόν ... πρέπει να συλλέγουμε σύντομα βίντεο κλιπ χρησιμοποιώντας τις εξωτερικές κάμερες του αυτοκινήτου για να μάθουμε πώς να αναγνωρίζουμε πράγματα όπως λωρίδες σήματα κυκλοφορίας και θέσεις φωτεινών σηματοδοτών. Όσο περισσότερο εκμεταλλευόμαστε το στόλο των οχημάτων που έχουμε πουλήσει, τόσο θα βελτιώνεται η αυτόνομη οδήγηση του Tesla σας».
«Θέλουμε να είμαστε πολύ σαφείς ότι αυτά τα σύντομα βίντεο κλιπ δεν συνδέονται με τον αριθμό αναγνώρισης του οχήματος σας. Προκειμένου να προστατεύσουμε το απόρρητό σας, έχουμε εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αναζήτηση στο σύστημά μας για κλιπ που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο», δήλωσε εκπρόσωπος της Tesla.
 
Παρ` όλο που η Tesla παρέχει στους ιδιοκτήτες την επιλογή να αποκλείσουν αυτού του είδους την κοινή χρήση δεδομένων, ωστόσο, sites του εξωτερικού που ασχολούνται αποκλειστικά με την ηλεκτροκίνηση λένε ότι οι ιδιοκτήτες που θα το κάνουν δεν θα έχουν πρόσβαση σε ενημερώσεις λογισμικού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
CUSTOM VS MAXUS