Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Toyota επανεξετάζει τα ηλεκτρική της στρατηγική

Η Toyota επανεξετάζει τα ηλεκτρική της στρατηγική

1.135 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2022)

Η Toyota εξετάζει το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της στρατηγικής της για ηλεκτρικά οχήματα για να ανταγωνιστεί καλύτερα στη νέα αυτή ακμάζουσα αγορά, στην οποία άργησε να εισέλθει.

Η Toyota «ξαναγράφει» τα σχέδια της για την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων

Μια ομάδα εργασίας της Toyota έχει επιφορτιστεί με την επανασχεδίαση της στρατηγικής της μάρκας όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση και ψάχνει για τυχόν βελτιώσεις στην υπάρχουσα πλατφόρμα EV ή για μια νέα αρχιτεκτονική. Οι προτάσεις που εξετάζονται, εάν εγκριθούν, θα αναγκάσουν την μάρκα σε μεγάλες αλλαγές και θα «ξαναγράψουν» το σχέδιο κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, αξίας 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ανακοινώθηκε το 2021.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Παγώνουν» τα Toyota Compact Cruiser και Crown

Εν τω μεταξύ, ανέστειλε τις εργασίες σε μερικά από τα 30 projects που ανακοινώθηκαν τον Δεκέμβριο, τα οποία σύμφωνα με τις πηγές και ένα έγγραφο που εξετάστηκε από το Reuters περιλαμβάνουν το crossover Toyota Compact Cruiser και το ηλεκτρικό Crown. Οι καθυστερήσεις αυτές σίγουρα θα επηρεάσουν αρνητικά τις πωλήσεις της Toyoyta, ωστόσο θα της δώσουν την ευκαιρία να ανταγωνιστεί με μια πιο αποτελεσματική παραγωγική διαδικασία, καθώς οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων σε ολόκληρη τη βιομηχανία υπερβαίνουν τις προηγούμενες προβλέψεις της.

Όλο το βάρος στην ανάπτυξη της e-TNGA

Ως μέρος της αναθεώρησης, η Toyota εξετάζει το ενδεχόμενο ανάπτυξης μίας νέας τεχνολογίας της που βασίζεται στα EV και ονομάζεται e-TNGA. Αυτό θα επιτρέψει στην Toyota να μειώσει το κόστος, ενώ το πρώτο αυτοκίνητο που βασίζεται στο e-TNGA είναι το Crossover bZ4X που κυκλοφόρησε στην αγορά νωρίτερα φέτος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr