ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Toyota ξεκαθάρισε ότι η Supra θα λάβει διάδοχο

(15/10/2024)
Η Toyota ξεκαθάρισε ότι η Supra θα λάβει διάδοχο

- Δεν είναι πρόθυμοι οι Ιάπωνες να την αποχωριστούν
- Δεν είναι απίθανο η Toyota να αναπτύξει μόνη της την επόμενη Supra
- Το ιαπωνικό sportscar δεν αποκλείεται να αλλάξει μορφή

Δεν είναι πρόθυμοι οι Ιάπωνες να την αποχωριστούν

H Toyota Supra αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα όλων των εποχών και ένα ειδικό κεφάλαιο, όχι μόνο για την ιστορία της Toyota αλλά ολόκληρής της ιστορίας της αυτοκίνησης. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις εκπροσώπων της φίρμας, η Supra δεν είναι απλά ένα μοντέλο της μάρκας αλλά έχει χτίσει το δικό του brand και ίσως για αυτοί, οι Ιάπωνες είναι διστακτικοί να το... αποχωριστούν.

Δεν είναι απίθανο η Toyota να αναπτύξει μόνη της την επόμενη Supra

Παρά την απόφαση της BMW να αποσύρει την Z4, αυτοκίνητο το οποίο εξελίχθηκε από κοινού με την Supra και μοιράζεται πολλές τεχνολογίες, η Toyota αρνείται να κάνει το ίδιο. Σύμφωνα με φήμες, η μάρκα θέλει να κρατήσει ζωντανό το όνομα της Supra και για αυτό σκοπεύει είτε να αναπτύξει μια νέα γενιά μόνη της στην Ιαπωνία είτε να αναζητήσει νέο συνεργάτη για να φτιάξουν μαζί τον διάδοχό της.

Το ιαπωνικό sportscar δεν αποκλείεται να αλλάξει μορφή

Το sportscar της Toyota δεν αποκλείεται να αλλάξει μορφή, σε μια προσπάθεια των Ιαπώνων να κρατήσουν ζωντανό το «διαμάντι» της γκάμας τους, όπως έκανε και η Fοrd με τη Mustang Mach-E. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ιάπωνες δεν θα σταματήσουν να παράγουν ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα των απανταχού petrolheads. Τώρα αν θα αλλάξει μορφή ή θα παραμείνει ίδιο, μένει να το δούμε.

Mercedes
Autotriti.gr