ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έρχεται στην Ελλάδα η Geely, ποιο είναι το πρώτο μοντέλο!

(15/10/2024)
Έρχεται στην Ελλάδα η Geely, ποιο είναι το πρώτο μοντέλο!
2 Φωτογραφίες »

- Στις αρχές του 2025 στην Ελλάδα.
- Επίσημος εισαγωγέας η GEO Mobility Hellas.
- Το πρώτο μοντέλο στην Ελλάδα θα είναι ηλεκτρικό SUV.

Στις αρχές του 2025 στην Ελλάδα

Οι κινεζικές μάρκες συνεχίζουν να έρχονται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, με την Geely να είναι η τελευταία χρονικά φίρμα που ανακοίνωσε επίσημα την έλευσή της στη χώρα μας. Όπως έγινε γνωστό, η Geely θα εισέλθει στην Ελλάδα στις αρχές του 2025, με σκοπό να δημιουργήσει μία γκάμα υβριδικών, Plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών μοντέλων.

Επίσημος εισαγωγέας η GEO Mobility Hellas

Η Geely θα εισαχθεί στην Ελλάδα από την GEO Mobility Hellas S.A., θυγατρική της Union Group, μια πολυεθνική εταιρεία με εκτεταμένες συμμετοχές στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, του λιανικού εμπορίου, της ενέργειας και του Real Estate.

Το πρώτο μοντέλο στην Ελλάδα θα είναι ηλεκτρικό SUV

Το πρώτο μοντέλο που θα εισάγει αρχικά η Geo Mobility Hellas στην Ελλάδα θα είναι το Geely Galaxy EX5, ένα ηλεκτρικό μικρομεσαίο SUV με 215 ίππους και αυτονομία 425 χιλιομέτρων (WLTP). Η Geely ισχυρίζεται πως το όχημα είναι εξοπλισμένο με την καινοτόμο μπαταρία Geely Short Blade, σχεδιασμένη για διάρκεια ζωής έως και ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο λέγεται επίσης πως είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας ADAS. Η Geo Mobility Hellas σχεδιάζει να επεκτείνει το φάσμα των προσφορών στην Ελλάδα με επιπλέον Plug-in ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα.  

Οι δηλώσεις του επικεφαλής της Union Automotive Group

Σε δηλώσεις του για την είσοδο της Geely στην Ελλάδα, ο διευθύνοντας σύμβουλος της Union Automotive Group, Ran Danai, ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την Geely στην ελληνική αγορά. Η Geo Mobility Hellas σχεδιάζει να θέσει την εμπειρία του πελάτη ως κορυφαία προτεραιότητα και να προσφέρει μεγάλη ποικιλία προηγμένων και καινοτόμων λύσεων κινητικότητας. Είμαστε σίγουροι για τα προϊόντα Geely και την καταλληλότητά τους για τις ανάγκες του Έλληνα πελάτη, εστιάζοντας στην άνεση, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την προηγμένη τεχνολογία».

Mercedes
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI