Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η ηλεκτρική Ferrari εμφανίστηκε με καμουφλάζ και ψεύτικες εξατμίσεις

5.929 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2024)
Η ηλεκτρική Ferrari εμφανίστηκε με καμουφλάζ και ψεύτικες εξατμίσεις
3 Φωτογραφίες »

- Ετοιμάζεται η πρώτη ηλεκτρική Ferrari.
- Οι ψεύτικες εξατμίσεις και τα κίτρινα αυτοκόλλητα προδίδουν το μοντέλο.
- Λέγεται πως θα κοστίζει πάνω από 500.000 ευρώ.
- Φήμες και για δεύτερο ηλεκτρικό από τη Ferrari.

Ετοιμάζεται η πρώτη ηλεκτρική Ferrari

Ένα παράξενα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της Ferrari εντοπίστηκε από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς. Όπως όλα δείχνουν το ασυνήθιστο όχημα φαίνεται να είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της ιταλικής μάρκας. Η Ferrari ανακοίνωσε στα τέλη του 2019 ότι θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό μετά τα μέσα αυτής της 10ετίας και όλα δείχνουν πως η πορεία της εξέλιξης είναι σε καλό δρόμο.

Οι ψεύτικες εξατμίσεις και τα κίτρινα αυτοκόλλητα προδίδουν το μοντέλο

Κοιτώντας τις εικόνες εντύπωση προκαλούν οι τεράστιες ψεύτικες απολήξεις της εξάτμισης, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί για να μπερδέψουν όλους όσους δουν το μοντέλο. Ίδια άλλωστε στρατηγική έχει κάνει και η Porsche με την ηλεκτρική Boxster. Συν τοις άλλοις, τα κίτρινα αυτοκόλλητα με τον κεραυνό δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με ηλεκτρικό όχημα. Από κει και πέρα φαίνεται πως το σουλούπι του αμαξώματος προέρχεται από τη Maserati Levante, ενώ οι προβολείς είναι της Ferrari Roma.

Λέγεται πως θα κοστίζει πάνω από 500.000 ευρώ

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, οι πληροφορίες που έχουν έρθει στο προσκήνιο για την πρώτη ηλεκτρική Ferrari είναι ελάχιστες. Πρόσφατα, το Reuters αποκάλυψε ότι το κόστος απόκτησης θα είναι στις 500.000 ευρώ. Παράλληλα αναμένεται πως η πρεμιέρα της πρώτης χωρίς ρύπους Ferrari θα λάβει χώρα έως το 2025.

Φήμες και για δεύτερο ηλεκτρικό από τη Ferrari

Μόλις η ηλεκτρική Ferrari λανσαριστεί στις αγορές, εκτιμάται ότι θα αντιπροσωπεύει το πέντε τοις εκατό των συνολικών πωλήσεων της μάρκας για το 2026. Την ίδια ώρα, φήμες αναφέρουν πως η ιταλική μάρκα έχει στα σκαριά και ένα δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο, που όμως βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης.  

FORD
OPEL