Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H κινέζικη Skywell φέρνει το χλιδάτο ηλεκτρικό Skyhome στην Ευρώπη

2.519 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2024)
H κινέζικη Skywell φέρνει το χλιδάτο ηλεκτρικό Skyhome στην Ευρώπη
6 Φωτογραφίες »

- Το ηλεκτρικό μεσαίου μεγέθους σεντάν Skyhome παρουσίασε η Skywell
- Το design του οχήματος αποτίει φόρο τομής στην κινέζικη ιστορία και κουλτούρα
- Αναδιπλούμενη οθόνη και τάμπλετ λίγες από τις χλιδάτες παροχές του Skyhome
- Θα αποδίδει έως 625 άλογα και η αυτονομία του θα φτάνει τα 489 χλμ.

Το ηλεκτρικό μεσαίου μεγέθους σεντάν Skyhome παρουσίασε η Skywell

Ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο, η Skywell θα λανσάρει το ηλεκτρικό της Skyhome στο ευρωπαϊκό κοινό. Το τετραθέσιο Skyhome αποτελεί την πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία των πολυτελών σεντάν μεσαίου μεγέθους με εμφανή την επιρροή στον σχεδιασμό του από την κινέζικη ιστορία και κουλτούρα.

Το design του οχήματος αποτιεί φόρο τομής στην κινέζικη ιστορία και κουλτούρα

Οι προβολείς του Skyhome είναι εμπνευσμένοι από τα διάσημα κινέζικα κιόσκια ενώ τα πίσω μικρά LED φώτα είναι λαξευμένα με σημαντικά γεγονότα από την ιστορία της Κίνας όπως την εφεύρεση του χαρτιού ή την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Στο ίδιο μοτίβο και η αεροτομή, η οποία δύναται να επεκταθεί προσδίδοντας 5% παραπάνω κάθετη δύναμη σε υψηλές ταχύτητες.


Η τιμή για το premium σεντάν δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής
6 Φωτογραφίες »

Η τιμή για το premium σεντάν δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής

Αναδιπλούμενη οθόνη και τάμπλετ λίγες από τις χλιδάτες παροχές του Skyhome

Το αυτοκίνητο επίσης διαθέτει ΑΙ βοηθό, εν ονόματι Xiaowei, του οποίου οι χρήσεις δεν περιορίζονται μόνο στην πλοήγηση αλλά μπορεί να δώσει μέχρι και οικονομικές συμβουλές (!). Οι πλάτες των πίσω θέσεων μπορούν να πέσουν προς τα πίσω ενώ διαθέτουν και λειτουργίες μασάζ. Τάμπλετ έχουν τοποθετηθεί για τους επιβάτες των πίσω θέσεων τα οποία διαθέτουν πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες όπως η ρύθμιση των θέσεων και η δυνατότητα να μετέχουν σε συνεδριάσεις εν κινήσει. Το ίσως εντυπωσιακότερο στοιχείο του Skyhome είναι η οθόνη η οποία έχει στερεωθεί στον ουρανό του αυτοκινήτου και η οποία μπορεί να «κατέβει» μπροστά από τους πίσω επιβάτες και να συνδεθεί με εξωτερικές συσκευές για να προσφέρει παραπάνω επιλογές διασκέδασης.

Θα αποδίδει έως 625 άλογα και η αυτονομία του θα φτάνει τα 489 χλμ.

Η Skywell δεν έχει ακόμα αναφερθεί αναλυτικά στην απόδοση του ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου. Πήγες από την Κίνα αναφέρουν πως το Skyhome θα προσφέρεται είτε με ένα είτε με δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Στην δεύτερη περίπτωση, η ισχύς θα φτάνει τα 625 άλογα και το αυτοκίνητο θα φτάνει τα 100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα. Επίσης η Skywell τονίζει την γρήγορη φόρτιση του Skyhome, αναφέροντας συγκεκριμένα πως μπορεί να φορτίζει σε 10 λεπτά αποκτώντας αυτονομία 489 χιλιομέτρων. Η τιμή του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Mercedes
TRANSPORTER IAA