Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το smart διατίθεται αποκλειστικά ως ηλεκτρικό ενισχύοντας την εικόνα του ως το καταλληλότερο αυτοκίνητο για αστικές μετακινήσεις.

3 νέα μοντέλα smart

7.173 Επισκέψεις στο άρθρο

Τρεις εκδόσεις smart συνδυάζουν ηλεκτρικό μοτέρ σε μικρό μέγεθος
Το ηλεκτρικό χαρτοφυλάκιο της Mercedes συμπληρώνουν τρία μοντέλα smart. Η φιλοσοφία της εταιρείας, αλλωστε, είναι συνυφασμένη με την ηλεκτροκίνηση μιας και τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του το μακρινό 1998 υπήρχε σενάριο δημιουργίας μίας τέτοιας έκδοσης. Από την 2η γενιά smart το 2009 υλοποιήθηκε η παραπάνω σκέψη και πλέον η μάρκα αποφάσισε να υπάρχουν αποκλειστικά ηλεκτροκίνητες σειρές smart στην 3η, πλέον, γενιά τους. Είναι διαθέσιμα σε κλειστή και cabrio εμφάνιση, αλλά και σε 4θυρη και 4θέσια έκδοση. Πρόκειται για τα smart EQ fortwo, smart EQ fortwo Cabrio και smart EQ forfour, τα οποία κυκλοφορούν τόσο σε απλές όσο και σε facelift versions. Όσον αφορά τις τιμές, ξεκινούν από τα 20.959 ευρώ για την κλασική έκδοση και φτάνουν ως τα 23.895 ευρώ (πάντα με την σχετική κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά»).

Αξίζει να σημειωθεί πως η επόμενη γενιά ηλεκτρικών οχημάτων της smart θα κατασκευάζεται από την κοινοπραξία smart Automobile Co., Ltd. στην Κίνα. Τα παρόντα smart έχουν «σπίτι» στο Hambach της Γαλλίας (smart EQ fortwo, smart EQ fortwo Cabrio) και Novo Mesto της Σλοβενιας (smart EQ forfour).

Συμπέρασμα
Ο «εξηλεκτρισμός» της Mercedes συνεχίζεται, λοιπόν. Κορυφαία μοντέλα της γερμανικής μάρκας όπως η S-Class αποκτούν... ηλεκτρικούς συγγενείς, την ώρα που σειρές μοντέλων AMG και Maybach εξοπλίζονται με μη συμβατικά μοτέρ. Η ηλεκτροκίνηση ήρθε για να μείνει...

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS