ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η ομάδα της Renault επιστρέφει στην F1 και θα φέρει το κίτρινο χρώμα στα μονοθέσιά της και στις εγκαταστάσεις της.

Η ομάδα της Renault επιστρέφει στην F1 και θα φέρει το κίτρινο χρώμα στα μονοθέσιά της και στις εγκαταστάσεις της.

Η ομάδα της Renault επιστρέφει

2.325 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2015)

Είναι πλέον γεγονός. Η ομάδα της Renault επιστρέφει στην F1, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρός της Carlos Ghosn.

Οι διαπραγματεύσεις είχαν αρχίσει εδώ και καιρό ανάμεσα στη Renault και τη Lotus προκειμένου η πρώτη να εξαγοράσει τη δεύτερη. Τελικά όπως ανακοίνωσε ο Karlos Ghosn, πρόεδρος της γαλλικής εταιρείας "είχαμε δύο επιλογές. Ή να συνεχίσουμε ως αυτόνομη ομάδα ή να αποχωρήσουμε. Και τελικά αποφασίσαμε να κατέβουμε ως ομάδα στην F1 από το 2016".
Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος της κίνησης αυτής ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός όμως από την εξαγορά της Lotus υπήρχαν και θέματα που έπρεπε να λυθούν με τη διοργανώτρια αρχή. Η Renault λοιπόν δεσμεύτηκε να παραμείνει στην F1 για 9 χρόνια, μέχρι το τέλος του 2024, παίρνοντας μάλιστα προκαταβολή για τα έξι χρόνια συμμετοχής της. 
Και αν περιμένετε να διαβάσετε γιατί η Renault επέλεξε να επιστρέψει ως αυτόνομη ομάδα στην F1, τότε η απάντηση είναι η εξής: "δεν είχαμε την αναγνώριση που μας άξιζε όταν με τη Red Bull είχαμε από το 2010 έως και το 2013 επιτυχίες. Ως εργοστασιακή ομάδα θα έχουμε το μέγιστο όφελος από τις επιτυχίες μας".
Εμείς να θυμίσουμε πως η Renault συμμετείχε ως αμιγώς εργοστασιακή ομάδα στην F1 για πρώτη φορά την περίοδο 1977-1985 και για δεύτερη φορά την περίοδο 2002-2009.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
VW