Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με το Ioniq η Hyundai εισήλθε στο χώρο των ηλεκτρικών οχημάτων.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με το Ioniq η Hyundai εισήλθε στο χώρο των ηλεκτρικών οχημάτων.

Ηλεκτρίζεται η Hyundai

3.271 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2017)

Η Hyundai προχωράει στην ανάπτυξη καινούριας πλατφόρμας η οποία προορίζεται αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα ώστε να μπορέσει να βγάλει ηλεκτροκίνητα με μεγάλη αυτονομία, άνω των 300 χλμ.

Μετά το λανσάρισμα του Ioniq με τρία διαφορετικά κινητήρια σύνολα, η Hyundai ανεβάζει τον ανταγωνισμό αφού έχει αρχίσει να εργάζεται πάνω σε μια πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα.

Πλέον η εταιρεία πάει ένα βήμα παρακάτω με την ανάπτυξη πλατφόρμας αποκλειστικά για ηλεκτρικά.

Πλέον η εταιρεία πάει ένα βήμα παρακάτω με την ανάπτυξη πλατφόρμας αποκλειστικά για ηλεκτρικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η νέα πλατφόρμα θα επιτρέπει την τοποθέτηση των μπαταριών στο πάτωμα; Του αυτοκινήτου, με συνέπεια μεγαλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερους χώρους.

“Η πλατφόρμα για τα ηλεκτρικά θα χρειαστεί μεγάλες επενδύσεις αλλά το κάνουμε γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για το μέλλον” δήλωσε ο πρόεδρος της Hyundai, Lee Ki-sang.“Η ξεχωριστή πλατφόρμα ίσως οδηγήσει σε απώλειες κερδών αρχικά αλλά η Hyundai θα μείνει πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό αν δεν κατασκευάσει μοντέλα με μεγάλη αυτονομία της τάξης των 300, 500 και 600 χλμ.”, δήλωσε ο αναλυτής, Ko Tae-bong.

Τα στηριγμένα πάνω στη νέα πλατφόρμα μικρά και μίνι μοντέλα της εταιρείας αναμένεται να έχουν αυτονομία της τάξης των 300 χλμ. και θα είναι πιο ανταγωνιστικά από τον ανταγωνισμό, συμπλήρωσε ο Lee.

Η νέα αρχιτεκτονική για ηλεκτροκίνητα δεν θα είναι έτοιμα πριν τον επόμενο χρόνο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η Hyundai και η Kia δε θα κυκλοφορήσουν κάποιο ηλεκτρικό μοντέλο μέχρι τότε.

Βασισμένο σε κάποια από τις υπάρχουσες πλατφόρμες, η Hyundai θα λανσάρει ένα μικρό ηλεκτρικό SUV, με το αδελφό μοντέλο από την Kia να ακολουθεί λίγο αργότερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
VW