Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To HR-V έχει μεταμορφωθεί, με τη βοήθεια βελτιωτικής εταιρείας σε μια Lamborghini Urus.

Tο ιαπωνικό SUV έχει αποκτήσει πλευρικές ποδιές, αλλά και άλλα πρόσθετα αξεσουάρ.

Honda HR-V προσπαθεί να γίνει Urus

2.226 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2019)

Με τη Lamborghini Urus να εντυπωσιάζει στην κατηγορία των SUV, πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να έχουν μία, ωστόσο λόγο έλλειψης χρημάτων καταφεύγουν σε άλλους τρόπους.

Τρανό παράδειγμα οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω του Instagram και δείχνουν ένα HR-V να έχει μεταμορφωθεί, με τη βοήθεια βελτιωτικής εταιρείας σε μια Lamborghini Urus.
 
Πληροφορίες για το αυτοκίνητο δεν υπάρχουν, ωστόσο αυτό που τραβάει την προσοχή είναι ο τεράστιος προφυλακτήρας, ο οποίος ενσωματώνει ευρείες εισόδους αέρα. Η αλήθεια είναι πως το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται κάπως υπερβολικό, ωστόσο η εγκατάστασή του φαίνεται να είναι αρκετά καλή και η δουλειά των ανθρώπων προσεγμένη.
 
Από κει και πέρα το ιαπωνικό SUV έχει αποκτήσει πλευρικές ποδιές, αλλά και άλλα πρόσθετα αξεσουάρ όπως νέα καλύμματα για τις λαβές των θυρών, νέο καπάκι πλήρωσης καυσίμου, χρωμιωμένους καθρέπτες κ.α. Δυστυχώς φωτογραφία που να παρουσιάζει το πίσω μέρος δεν παρουσιάστηκε, ωστόσο μπορούμε να δούμε μία νέα αεροτομή να έχει εγκατασταθεί στο πάνω μέρος της πίσω πόρτας.
 
Δεν ξέρουμε πόσο κοστίζει αυτό το κιτ, όμως υποθέτουμε πως θα κάνει λιγότερο απΆ ότι μία… δαγκάνα της Lamborghini. Λέτε να αξίζει τον κόπο η αγορά του;  

Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY