Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Hyundai θα παρουσιάσει στη Γενεύη το ευρωπαϊκών προδιαγραφών IONIQ, στις τρεις εκδόσεις του: μία «απλή» υβριδική (hybrid), μία υβριδική που φορτίζει στην πρίζα (plug-in) και μία αμιγώς ηλεκτρική (el
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Hyundai θα παρουσιάσει στη Γενεύη το ευρωπαϊκών προδιαγραφών IONIQ, στις τρεις εκδόσεις του: μία «απλή» υβριδική (hybrid), μία υβριδική που φορτίζει στην πρίζα (plug-in) και μία αμιγώς ηλεκτρική (electric).

Hyundai eco τρίο

2.666 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2016)

Η Hyundai, λίγο πριν το ντεμπούτο της Γενεύης, ανακοινώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τις ευρωπαϊκές εκδοχές των IONIQ hybrid, IONIQ plug-in και IONIQ electric.

Η Hyundai ανακοίνωσε πως θα φέρει στην έκθεση της Γενεύης το ευρωπαϊκών προδιαγραφών IONIQ, στις τρεις εκδόσεις του: μία «απλή» υβριδική (hybrid), μία υβριδική που φορτίζει στην πρίζα (plug-in) και μία αμιγώς ηλεκτρική (electric).Λίγες ημέρες νωρίτερα, σας είχαμε μιλήσει για το ηλεκτρικό IONIQ electric, αλλά σήμερα η Hyundai δημοσιεύει τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές του. Κινείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 120 ίππων και 295 Nm ροπής, το οποίο τροφοδοτείται με ενέργεια από μπαταρίες ιόντων λιθίου 28 kWh. Έχει τελική ταχύτητα 165 χλμ./ώρα, ενώ προσφέρει αυτονομία 250 χλμ., μια τιμή σημαντικά καλύτερη από τα 169 χλμ. που προσφέρει η κορεάτικη εκδοχή.Όσον αφορά στο «απλό» IONIQ hybrid, αυτό συνδυάζει ένα κινητήρα βενζίνης 1.6 GDI 105 ίππων, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 44 αλόγων. Η συνδυαστική απόδοση του υβριδικού συστήματος είναι 141 ίπποι ισχύος και 265 Nm ροπής με την πρώτη ταχύτητα και 235 Nm από τη δεύτερη έως την έκτη ταχύτητα. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω 6τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Υπάρχουν δύο προγράμματα κίνησης (Sport και Eco), ενώ το IONIQ μπορεί να κινείται (έως και τα 120 χλμ./ώρα) αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Διαθέτει μπαταρία 1.56 kWh και έχει εκπομπές CO2 της τάξης των 79 γρ./χλμ.Περισσότερα νέα στο Auto ΤρίτηΤο μοντέλο που φορτίζει στην πρίζα, τέλος, το IONIQ plug-in, προσφέρει πάνω από 50 χλμ. πορείας αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, χάρη στις μπαταρίες ιόντων λιθίου των 8.9 kWh. Ο 1.6 GDI συμβατικός κινητήρας συνεργάζεται με ένα ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ 61 ίππων, με την Hyundai να «υπόσχεται» εκπομπές CO2 μόλις 32 γρ./χλμ.Συνολικά το IONIQ ξεχωρίζει αισθητικά με την κουπέ λογικής σιλουέτα του, η οποία βοηθάει και στην καλύτερη ροή του αέρα. Μάλιστα, με αεροδυναμικό συντελεστή 0,24, το IONIQ είναι ένα από τα πιο αεροδυναμικά μοντέλα της αγοράς. Στο εσωτερικό δεσπόζουν ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα που υποστηρίζει τελευταίας γενιάς σύστημα πολυμέσων με πλήρη συμβατότητα με smartphone (Apple CarPlay - Android Auto). Πλήθος τεχνολογιών ασφάλειας είναι διαθέσιμες με συστήματα όπως τα: Autonomous Emergency Braking, Lane Keeping Assist System, Lane Departure Warning System, Blind Spot Detection και Rear Cross Traffic Alert.

Το IONIQ hybrid συνδυάζει ένα κινητήρα βενζίνης 1.6 GDI 105 ίππων, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 44 αλόγων. Η συνδυαστική απόδοση του υβριδικού συστήματος είναι 141 ίπποι.

Το IONIQ hybrid συνδυάζει ένα κινητήρα βενζίνης 1.6 GDI 105 ίππων, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 44 αλόγων. Η συνδυαστική απόδοση του υβριδικού συστήματος είναι 141 ίπποι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
EURONCAP MAXUS