Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η επίμαχη φωτογραφία του Hyundai Veloster!

Η επίμαχη φωτογραφία του Hyundai Veloster!

Hyundai Veloster: Spy pic του πίσω μέρους του

4.149 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2016)

Μια νέα κατασκοπευτική φωτογραφία εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, η οποία αποκαλύπτει το πίσω μέρος του Hyundai Veloster του 2018 χωρίς καμουφλάζ.

Ένα μοντέλο που έχει απαθανατιστεί και στο παρελθόν από κατασκόπους, το επερχόμενο Hyundai Veloster εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στους δρόμους της Νότιας Κορέας. Αυτή την φορά όμως, οι φωτό είναι πιο αποκαλυπτικές!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συγκεκριμένα, φαίνονται ξεκάθαρα οι λεπτομέρειες του πίσω μέρους του αυτοκινήτου, καθώς στις μέχρι τώρα φωτό που είχαν κυκλοφορήσει, το εμπρός και το πίσω μέρος ήταν έντονα καμουφλαρισμένα.
Διακρίνεται ότι το νέο Veloster έχει μεγαλύτερο κρύσταλλο πίσω, φωτιστικά σώματα εμπνευσμένα από το i30, διπλή εξάτμιση τοποθετημένη στο κέντρο και μια μεγάλη αεροτομή.

Το Hyundai Veloster θα κυκλοφορήσει το 2018 και θα είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα 2.0 λίτρων βενζίνης, αλλά και μία μονάδα 1.6 λίτρων, και πάλι βενζίνης. Ακόμα, το μοντέλο θα φέρει αλλαγές στην πίσω του ανάρτηση, η οποία θα είναι ανεξάρτητη, ενώ πιθανόν θα γίνει διαθέσιμη και μία έκδοση επιδόσεων με την ονομασία N.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW