Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Hyundai σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να επενδύσει σε ένα μικρό crossover, πιθανόν βασισμένο στο πρωτότυπο «Curb» της φωτογραφίας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Hyundai σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να επενδύσει σε ένα μικρό crossover, πιθανόν βασισμένο στο πρωτότυπο «Curb» της φωτογραφίας.

Και η Hyundai στο παιχνίδι των μικρών crossover

4.276 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2013)

Τα μικρά crossover απέδειξαν με την εμπορική πορεία τους, ότι αξίζει να επενδύσουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε αυτά και το ίδιο σκέφτεται να πράξει και η Hyundai.

Η Hyundai, αφουγκραζόμενη τις νέες τάσεις της εποχής, είναι αρκετά πιθανό να λανσάρει ένα σχετικά «μικρό» αστικό crossover, όπως άλλωστε πράττουν πλέον οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες. Αλλωστε από το 2011 μας είχε προϊδεάσει σχετικά με το πρωτότυπο «Curb».
Ουσιαστικά θα προσθέσει ένα τρίτο crossover/SUV στην γκάμα της, μικρότερο αυτή την φορά,  με την υποσημείωση ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να στοχεύσει σε ένα νέο γκρουπ πελατών για τα δικά της δεδομένα, αυτών που δείχνουν σαφή προτίμηση στα μικρά crossover.
Όπως δήλωσαν και οι ιθύνοντες της, η κορεάτικη εταιρεία διατηρεί ψηλά τον πήχη των πωλήσεων στην κατηγορία των σεντάν και θα ήθελε να πράξει κάτι αντίστοιχο και στα crossover/SUV, οπότε το λανσάρισμα ενός τέτοιου –συμπαγούς- οχήματος (πιθανόν βασισμένο στο πρωτότυπο «Curb») θα της δώσει την απαραίτητη ώθηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
NOS AXIZEI