Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Hyundai Kona Vs Renault Arkana: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

 Σχολιάστε 
32.297 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2024)
Το υβριδικό Kona είναι ικανό να κινηθεί σβέλτα και με ασφάλεια σε κάθε διαδρομή, χάρη στην πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.
2 Φωτογραφίες »

Το υβριδικό Kona είναι ικανό να κινηθεί σβέλτα και με ασφάλεια σε κάθε διαδρομή, χάρη στην πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.

Hyundai Kona Vs Renault Arkana: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Στο δρόμο: Πιο ευέλικτο στην πόλη & με καλύτερη ορατότητα είναι το Hyundai, ικανότερο εκτός δρόμου 20 εκ. απόσταση από το έδαφος το Renault

Οδηγικά, τα Hyundai Kona και Renault Arkana είναι δύο ολοκληρωμένα SUV που χαρακτηρίζονται από την άνεση, την αποτελεσματικότητα και τους χαμηλούς αεροδυναμικούς θορύβους στις πιο υψηλές ταχύτητες. Περισσότερο ευέλικτο μέσα στην πόλη είναι το Hyundai Kona, που έχει μικρότερο κύκλο στροφής (10,6 μ.). To SUV των Κορεατών δεν έχει τόση πληροφόρηση όση θα θέλαμε από το τιμόνι του, είναι όμως σε θέση να κινηθεί σβέλτα και με ασφάλεια, ακόμη και στους πιο γρήγορους ρυθμούς, αξιοποιώντας και το πλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο των συστημάτων υποβοήθησης Hyundai SmartSense.
 
Ισορροπημένη οδηγική συμπεριφορά παρουσιάζει και το Renault Arkana E-Tech. Η ανάρτηση (Γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός, Ημιάκαμπτος άξονας πίσω) ισορροπεί σωστά, χωρίς να είναι ούτε «χαλαρή», αλλά ούτε και «σκληρή», αν και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος (20 εκ.) θα φέρει αναπόφευκτα ορισμένες ελεγχόμενες κλίσεις. Βέβαια, έχει και τα θετικά της, που είναι η μεγαλύτερη άνεση σε μια ήπια off-road διαδρομή, αν και η μέτρια πίσω περιφερειακή ορατότητα (λόγω κλίσης οροφής) θα σε δυσκολέψει ελαφρώς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Hyundai Kona Vs Renault Arkana
Σελίδα 3Hyundai Kona Vs Renault Arkana: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Hyundai Kona και Renault Arkana
Σελίδα 5Συγκριτικό Hyundai Kona Vs Renault Arkana: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
Autotriti.gr
Autotriti.gr