Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αστα να στεγνώσουν & μετά... προστασία!

4.382 Επισκέψεις στο άρθρο
Αστα να στεγνώσουν & μετά... προστασία!

Μόλις ολοκληρώσεις τον καθαρισμό των καθισμάτων με τα ειδικά προϊόντα, λογικά θα είναι ελαφρώς υγρά στην αφή. Τα περισσότερα προϊόντα συνιστούν να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά, οπότε είναι καλύτερο να να διαλέξεις μια μέρα που δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητο. Επίσης είναι καλύτερο να καθαρίζεις τις ταπετσαρίες νωρίς το πρωί, όταν ο καιρός είναι ήπιος και δεν προβλέπεται βροχή.


Εάν δεν υπάρχει κίνδυνος κλοπής και μπορείς να παρακολουθείς το αυτοκίνητο, θα βοηθούσε να αφήσεις τα παράθυρα ελαφρώς ανοιχτά για να φεύγει η υγρασία. Σε μια ζεστή μέρα, τα καθίσματα θα στεγνώσουν μέσα σε λίγες ώρες.

Επένδυσε στην προστασία των καθισμάτων

Αφού καθαρίσεις καλά τα καθίσματα, καλό θα ήταν να τα περάσεις με κάποιο ειδικό προϊόν προστασίας. Σε υφασμάτινα καθίσματα τα συγκεκριμένα προϊόντα λειτουργούν σαν φιλμ, απωθώντας εν μέρη τις βρωμιές και τους λεκέδες, με αποτέλεσμα να μην χρειάζονται συχνό καθάρισμα.
 
Αν τώρα έχεις δερμάτινα καθίσματα, η περιποίηση του δέρματος όχι μόνο θα το βοηθήσει να παραμείνει καθαρό, αλλά αποτελεί βασικό μέρος της συντήρησής του. Και αυτό γιατί το δέρμα είναι ένα φυσικό προϊόν κι αν στεγνώσει πολύ, ξεραίνεται, ραγίζει και χάνει την ελαστική του ιδιότητα και αίσθηση, ενώ αλλάζει και γνωστή μυρωδιά του που πολλοί λατρεύουν. Οπότε ένα προστατευτικό προϊόν αποτελεί σίγουρα μια καλή «επένδυση».

Όταν τελειώσετε με τα καθίσματα, μπορείτε να κάνετε το ίδιο και στις ταπετσαρίες των πορτών, τιμόνι-λεβιέ και το ταμπλό, πάντα με προσοχή και τα σωστά υλικά, ενώ αξίζει να καθαρίσετε με κάποιο καθαριστικό και τους αεραγωγούς του κλιματισμού και τους διακόπτες, που συνήθως μαζεύουν πολλή βρωμιά.

Σελίδα 1Καθίσματα & ταπετσαρίες σαν καινούργια μετά τις διακοπές
Σελίδα 2Αστα να στεγνώσουν & μετά... προστασία!
KIA
SEAT XENOIASTOI