Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Καύσιμα: Νέο κύμα ανατιμήσεων – Στα 2,50 ευρώ η αμόλυβδη

Καύσιμα: Νέο κύμα ανατιμήσεων – Στα 2,50 ευρώ η αμόλυβδη

5.454 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2022)

Δυσάρεστες είναι οι προβλέψεις που έρχονται για τις τιμές στα καύσιμα, καθώς ο πρόεδρος Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής προέβλεπε πως σύντομα η τιμή λίτρου της βενζίνης θα φτάσει τα 2,50 ευρώ!

«Φουντώνουν» ακόμα περισσότερο οι τιμές στα καύσιμα

Οι τιμές στα καύσιμα συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ ακρίβειας μετά το άλλο. Μάλιστα οι προβλέψεις των ειδικών αναφέρουν πως αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει το επόμενο χρονικό διάστημα, υπογραμμίζοντας πως η τιμή της βενζίνης θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Ξεκίνησε νέο κύμα ανατιμήσεων»

Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου, υποστηρίζοντας ότι η τιμή της βενζίνης είναι πιθανόν να σκαρφαλώσει στα 2.50 ευρώ. Μιλώντας στον κανάλι του ΑNT1, είπε συγκεκριμένα ότι: «ξεκίνησε ένα νέο κύμα ανατιμήσεων στα καύσιμα και θα πρέπει να δούμε και τις τιμές στα διυλιστήρια για να καταλάβουμε τι συμβαίνει».

Στο 2,16 ευρώ πουλάνε την αμόλυβδη τα διυλιστήρια

Αφού λοιπόν σημείωσε πως σήμερα τα ελληνικά διυλιστήρια πουλάνε την αμόλυβδη 2,16 ευρώ και 1,70 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης, στη συνέχεια ανέφερε: «Σε αυτό θα πρέπει να υπολογίσουμε ένα 10% που πρέπει να κερδίσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι μαζί, δηλαδή η εταιρεία, το πρατήριο κι ο μεταφορέας. Άρα η τιμή θα πρέπει να είναι για τον καταναλωτή στα 2,36 για την αμόλυβδη».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS