Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κινηματογραφική καταδίωξη: Κλεμμένο ΙΧ έπεσε πάνω σε περιπολικό Navara
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κινηματογραφική καταδίωξη: Κλεμμένο ΙΧ έπεσε πάνω σε περιπολικό Navara

4.627 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2022)

Ένα άνδρας Ρομά συνελήφθη μετά από κινηματογραφική καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας έριξε πάνω σε περιπολικό Nissan Navara της Ο.Π.Κ.Ε. το κλεμμένο Opel Astra που οδηγούσε.

Σεσημασμένος ο συλληφθείς - Έριξε το αυτοκίνητο πάνω στο περιπολικό

Αργά το βράδυ της Δευτέρας εκτυλίχθηκε μια κινηματογραφική καταδίωξη με αίσιο τέλος στα Λεχαινά του νομού Ηλείας, όταν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας εντόπισαν ένα κλεμμένο Opel Astra από την περιοχή της Ανδραβίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά Μέσα, το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου, περίπου στις 9 το βράδυ υπήρξε καταγγελία για κλοπή οχήματος από κεντρικό σημείο της Ανδραβίδας.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, με κλιμάκιο της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) να σπεύδει στο σημείο και μετά από λίγο να εντοπίζει το όχημα που κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο και λίγα 24ωρα πριν είχε ληστέψει μια 68χρονη, μπήκε στην πόλη των Λεχαινών στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του έκλεισαν το δρόμο στην κεντρική λεωφόρο της πόλης που οδηγεί προς την εθνική οδό και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, συγκρούστηκε σφοδρά με το Pick-Up της Ο.Π.Κ.Ε.. Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος βγήκε γρήγορα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγα μέτρα πιο μακριά. Ευτυχώς, από τη σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματίες, αν και ένας αστυνομικός μεταφέρθηκε προληπτικά για εξετάσεις καθώς ένιωσε ενοχλήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY