ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H νέα AMG GT 4-Door Coupe πάτησε πρόσφατα την άσφαλτο της «πράσινης κόλασης».

Κοντά στο ρεκόρ η AMG GT 4-Door Coupe

2.364 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2018)

Οι άνθρωποι της Mercedes λένε πως δεν ενδιαφέροντα για τους χρόνους των μοντέλων στην πίστα του Nürburgring, ωστόσο η νέα AMG GT 4-Door Coupe πάτησε πρόσφατα την άσφαλτο της «πράσινης κόλασης» την οποία και διάνυσε σε χρόνο πολύ κοντά στο ρεκόρ.

Αυτό γνωστοποίησε με δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ο διευθύνων σύμβουλος, Tobias Moers, αναφέροντας πως το μοντέλο κατάφερε να κάνει ένα γύρο στον «Ring» σε 7 λεπτά 30 δευτερόλεπτα και …κάτι, χρόνος ο οποίος συγκαταλέγεται στην κορυφή, των τετράπορτων μοντέλων, πίσω από την Jaguar XE SV Project 8.
 
Για όσους δεν θυμούνται, το βρετανικό μοντέλο κάλυψε την «πράσινη κόλαση» μέσα σε 7 λεπτά 21 δευτερόλεπτα, ενώ ακολούθησε η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio με 7 λεπτά 32 δευτερόλεπτα. Υποθέτοντας ότι το «30 και κάτι» είναι μικρότερο από τα 32 δευτερόλεπτα, τότε η AMG GT 4-Door, έχει περάσει στη δεύτερη θέση αφήνοντας τρίτη την «Ιταλίδα καλλονή».
Αφήνοντας στην άκρη τους χρόνους, πρέπει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο της Mercedes είναι το πιο ισχυρό από τα τρία, έχοντας στη διάθεσή του 640 ίππους που προέρχονται μέσω του biturbo V8 4.0 λίτρων κινητήρα, ενώ η XE SV Project 8 ενισχύεται από 600 ίππους και η Giulia Quadrifoglio από 511 άλογα.
 
Πλέον θα πρέπει να περιμένουμε να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από τη φίρμα, έτσι ώστε να γίνει γνωστός και ο ακριβής χρόνος, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes έχει στα σχέδιά της να κατεβάσει στο Nürburgring και την Project One, η οποία ελπίζει να γίνει το γρηγορότερο αυτοκίνητο της πίστας.    

Mercedes
Autotriti.gr