Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τελευταία δημοσιεύματα όμως θέλουν τον Heikki Kovalainen να επιστρέφει και να αναλαμβάνει τον σημαντικό ρόλο να… ξελασπώσει τη Lotus από τη δύσκολη συγκυρία.

Τελευταία δημοσιεύματα όμως θέλουν τον Heikki Kovalainen να επιστρέφει και να αναλαμβάνει τον σημαντικό ρόλο να… ξελασπώσει τη Lotus από τη δύσκολη συγκυρία.

Kovalainen στη θέση του Raikkonen

3.070 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2013)

Ο Heikki Kovalainen είναι έτοιμος να αναλάβει το κενό που άφησε ο Kimi Raikkonen στη Lotus, ο οποίος δε θα πάρει μέρος στους δύο τελευταίους αγώνες, λόγω σημαντικής εγχείρησης πλάτης.

Ο Kimi Raikkonen σταμάτησε πριν ακόμα τελειώσει η φετινή σεζόν, λόγω εγχείρησης που έχει προγραμματίσει για το θέμα στην πλάτη του, που τον απασχολούσε εδώ και αρκετό καιρό. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει η θέση του μονοθέσιου της Lotus κενή. Ο Nico Hulkenberg αρνήθηκε την «προσωρινή» μεταγραφή από τη Sauber στη Lotus, για να πάρει μέρος στους εναπομείναντες αγώνες Βραζιλίας και Η.Π.Α., μιας και ο Davide Valsecchi δεν έχει την οδηγική εμπειρία να οδηγήσει.
Τελευταία δημοσιεύματα όμως θέλουν τον Heikki Kovalainen να επιστρέφει και να αναλαμβάνει τον σημαντικό ρόλο να… ξελασπώσει τη Lotus από τη δύσκολη συγκυρία. Ο Kovalainen είχε κάνει το ντεμπούτο του στη Lotus, όταν αυτή βρισκόταν ακόμα υπό την ομπρέλα της Renault το 2007, ενώ ο τελευταίος του αγώνας σημειώθηκε το 2012 με την Caterham. Έτσι, σε μία κρίσιμη στιγμή για τη Lotus -αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο να καταλάβει τη δεύτερη θέση από τη Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών F1 2013- αποφασίζει να «στρατολογήσει» έναν έμπειρο οδηγό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Leasing