Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εταιρεία υπόσχεται πως το Venom F5 θα μπορεί να κάνει το 0-300 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.

H Ηennessey Performance αποκάλυψε πρόσφατα τις πρώτες εικόνες από την καμπίνα του μοντέλου.

Συνολικά τα κατασκευαστούν 24 Venom F5.

Mε 1.800+ PS η Hennessey Venom F5

1.784 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2019)

Η Hennessey κατασκεύασε ένα νέο μοτέρ που πιστεύει πως είναι ικανό να της δώσει την απαραίτητη ισχύ για να ξεπεράσει τα «κατορθώματα» της Chiron.


Tα τεχνικά χαρακτηριστικά τoυ υπερ-αυτοκινήτου Venom F5 που πιθανότατα θα κληθεί να σπάσει το ρεκόρ μέγιστης τελικής ταχύτητας που πέτυχε πρόσφατα η Bugatti Chiron αποκάλυψε η Ηennessey.

To μοντέλο θα εξοπλίζεται με έναν ολοκαίνουριο twin-turbo V8 κινητήρα 6,6 λίτρων με σφυρήλατα πιστόνια από αλουμίνιο, σφυρήλατες μπιέλες, κεφαλές και σύστημα εξάτμισης από αλουμίνιο με ισχύ 1.842 ίππους και 1.617 Νm ροπής. Η εταιρεία υπόσχεται πως το Venom F5 θα μπορεί να κάνει το 0-300 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, γεγονός που θα την κάνει πιο γρήγορη ακόμα και από τα μονοθέσια της Formula 1, ενώ από στάση έως τα 400 χλμ./ώρα και μέχρι να ακινητοποιηθεί ξανά, χρειάζεται λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, χρόνος μικρότερος από αυτόν που χρειάζεται η κάτοχος του ρεκόρ, Kοenigsegg Regera.

H Ηennessey Performance αποκάλυψε πρόσφατα τις πρώτες εικόνες από την καμπίνα του μοντέλου. Ο εσωτερικός διάκοσμος έχει ανθρακονημάτινο φινίρισμα σε πολλά σημεία όπως στο ταμπλό, στις θύρες, στο πάτωμα και στο τιμόνι, ενώ δέρμα Alcantara φαίνεται πως υπάρχει στα καθίσματα. Κίτρινη επένδυση δίνει το παρών στις θύρες και στο ταμπλό ενώ το σύστημα infotainment βρίσκεται στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

Συνολικά τα κατασκευαστούν 24 Venom F5 με την τιμή για το καθένα να ορίζεται στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ.
 

Hyundai
NISSAN