Renault Clio

183.770 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2020)
Πλούσιος, έντονος αλλά και ξεκούραστος είναι ο λευκός φωτισμός που προσφέρουν τα στάνταρ LED Pure Vision φωτιστικά σώματα του νέου Renault Clio.
3 Φωτογραφίες »

Πλούσιος, έντονος αλλά και ξεκούραστος είναι ο λευκός φωτισμός που προσφέρουν τα στάνταρ LED Pure Vision φωτιστικά σώματα του νέου Renault Clio.

Την «τριάδα» των νέων αφίξεων συμπλήρωσε το Renault Clio το οποίο εφοδιάζεται στάνταρ με τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED Pure Vision της Renault. Ο λευκός ευχάριστος και ομαλός φωτισμός που προσφέρουν αυτά, εστιάζει στο κέντρο χωρίς να «παραμελεί» τις υπόλοιπες ζώνες. Οι πρώτες κορίνες φωτίζονται έντονα ενώ το καρότσι στα 30 μ. αναγνωρίζεται άσχετα αν κι εδώ δεν φαίνεται ολόκληρο. Στην πινακίδα του STOP φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό κενό ψηλά στο στύλο, ενώ η παλέτα στα 60 μ. γίνεται και αυτή αντιληπτή σε μεγάλο ποσοστό όπως και η τελευταία κορίνα στα 70 μ.. Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν πως ο φωτισμός του έχει βάθος άσχετα αν είναι αισθητή η μείωση της έντασης του φωτός μετά τα 50μ.. Πολύ καλός ήταν και ο περιφερειακός φωτισμός από την αρχή με ελάχιστες μοίρες να «μένουν» στο σκοτάδι αριστερά και δεξιά από τα φανάρια. 

Σελίδα 1Mega Test: Πώς φωτίζουν τη νύχτα τα μικρά best-seller;
Σελίδα 2Citroen C3
Σελίδα 3Ford Fiesta
Σελίδα 4Hyundai i20
Σελίδα 5Nissan Micra
Σελίδα 6Opel Corsa
Σελίδα 7Peugeot 208
Σελίδα 8Renault Clio
Σελίδα 9Toyota Yaris
Σελίδα 10Volkswagen Polo
Σελίδα 11Συμπέρασμα
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda