Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Mercedes Vision EQXX: Με 1.000+ χλμ αυτονομία και 47άρα οθόνη
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes Vision EQXX: Με 1.000+ χλμ αυτονομία και 47άρα οθόνη

8.900 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2022)

Η Mercedes αποκάλυψε το ηλεκτρικό πρωτότυπο Vision EQXX, το οποίο ήρθε με 1.000 χιλιόμετρα αυτονομία, κορυφαίο αεροδυναμικά σχεδιασμένο αμάξωμα και οθόνη ανάλυσης 8Κ, 47,5 ιντσών στο εσωτερικό!

Η νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα της Mercedes

Το 2022 έφτασε και μαζί του έφερε το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο της Mercedes, με την ονομασία Vision EQXX. Το εν λόγω αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται ως η επιτομή της μάρκας στην απόδοση, εξοπλίζεται από πλήθος τεχνολογικών χαρακτηριστικών, ενώ η εταιρεία επισημαίνει πως το μοντέλο παραγωγής της Vision EQXX είναι επίσης καθ' οδόν!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

1.000+ χλμ. αυτονομία

Ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία της Vision EQXX είναι η αυτονομία της η οποία ορίζεται σε περισσότερα από 1.000 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Αυτό θα ήταν αρκετό για να πάει κάποιος από το Βερολίνο της Γερμανίας στο Παρίσι της Γαλλίας, χωρίς να χρειάζεται να φορτίσει το σεντάν. Μάλιστα η Mercedes ισχυρίζεται ότι ο μέσος οδηγός θα χρειάζεται να επαναφορτίζει το όχημα μόνο δύο φορές το μήνα!

Μπαταρία μικρότερη από 100 κιλοβατώρες

Η Mercedes δεν αποκαλύπτει την χωρητικότητα της μπαταρίας της EQXX λέει όμως πως είναι μικρότερη από 100 κιλοβατώρες. Από κει και πέρα η γερμανική μάρκα λέει πως το πακέτο μπαταρίας έχει 50% λιγότερο όγκο και είναι 30% ελαφρύτερο από αυτό στην EQS. Η μέγιστη τάση του συστήματος είναι 900 βολτ. Η μπαταρία και το πλαίσιο που τη μεταφέρει ζυγίζουν περίπου 495 κιλά. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr