Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτό είναι το φερόμενο ως νέο μικρό crossover από την Hyundai

Αυτό είναι το φερόμενο ως νέο μικρό crossover από την Hyundai

Μικρό Hyundai crossover!

4.046 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2017)

Σε δοκιμές στο δρόμο εντοπίστηκε ένα μοντέλο της Hyundai, το οποίο ξεκάθαρα αποτελεί ένα μικρό crossover και αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά!

Για την πιθανότητα παρουσίασης ενός μικρού crossover, η Hyundai έχει μιλήσει και επίσημα, μέσω του CEO του τμήματος Αμερικής Dave Zuchowski, ο οποίος είχε επιβεβαιώσει ότι ένα νέο μοντέλο ετοιμάζεται, πριν δύο χρόνια. Στο διαδίκτυο λοιπόν εμφανίστηκε μια φωτογραφία ενός καμουφλαρισμένου αυτοκινήτου, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι ακριβώς αυτό!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η φωτογραφία απεικονίζει το όχημα με γερμανικές πινακίδες, το οποίο φέρει έντονο καμουφλάζ που δεν επιτρέπει να αποκαλυφθούν πολλές λεπτομέρειες για την εμφάνισή του. Διακρίνεται ωστόσο ότι τα εμπρός φωτιστικά σώματα πιθανόν να είναι αντισυμβατικά, θυμίζοντας αυτά του Citroen C4 Cactus ή του Jeep Cherokee, με τις χαρακτηριστικές φωτιστικές «μπάρες».

Το νέο μοντέλο, αν τελικά δρομολογηθεί, αναμένεται να βασίζεται στο i20 και πιθανότατα θα φέρει πολλά τμήματά του. Οι κινητήρες με τους οποίους θα εξοπλίζεται θα εξαρτηθούν έντονα από τις αγορές διάθεσής του και πιθανότατα θα είναι τόσο βενζίνης, όσο και diesel.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερα στοιχεία ακόμη, οπότε περιμένουμε εναγωνίως!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS