Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα μοναδικό Concept του Hyundai Tucson Sport θα παρουσιάσει η εταιρεία, το οποίο κατασκευάστηκε με την συνδρομή της Vaccar.

Μοναδικό Hyundai Tucson Sport στη SEMA

2.402 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2017)

Ένα μοναδικό Concept του Hyundai Tucson Sport θα παρουσιάσει η εταιρεία, το οποίο κατασκευάστηκε με την συνδρομή της Vaccar.

Το αποτέλεσμα της συνεργασία των δύο εταιρειών αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου SEMA, με το πρωτότυπο να φέρει μια πιο σπορ εμφάνιση.
 
Συγκεκριμένα το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μπροστινό σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές και οπίσθιο αεροδυναμικό διαχύτη, ενώ οι κατασκευαστές έχουν εγκαταστήσει μια νέα γρίλια, αλλά και τροχούς 20 ιντσών, οι οποίες συνδυάζονται με τα κατάλληλα ελαστικά.
Σε ότι αφορά τις αλλαγές στο εσωτερικό τα καθίσματα έχουν καλυφθεί από δέρμα χρώματος γκρι, ενώ οι επιβάτες θα βρουν επιπλέον ένα σύστημα ψυχαγωγίας το οποίο συνοδεύεται από μια οθόνη εννέα ιντσών, αλλά και ένα νέο ηχοσύστημα με subwoofer.
 
Κάτω από το καπό ο κινητήρας του crossover είναι εξοπλισμένος με υπερσυμπιεστή Boostec και είσοδο αέρα AEM, ενώ αλλά σημαντικά χαρακτηριστικά αποτελούν ένα νέο σύστημα εξάτμισης, ένα κιτ τροφοδοσίας και ένα intercooler.
 
Τέλος αναφορικά με τους κινητήρες το μοντέλο θα εξοπλίζεται είτε με τον τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0-λίτρων με ισχύ 166 ίππων, είτε με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.6 λίτρων με 177 άλογα.      

Toyota
Leasing