Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως το μοντέλο που ετοιμάζει η Renault πρόκειται για το Trafic.

Μυστηριώδες teaser από τη Renault (+vid)

3.428 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2020)

Ένα νέο βίντεο teaser ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Renault με σκοπό να μας προϊδεάσει για ένα νέο μοντέλο που αναμένεται να αποκαλύψει πολύ σύντομα.

Όπως είναι προφανές η γαλλική εταιρεία δε θέλησε να προχωρήσει σε πολλές αποκαλύψεις, ούτε για το επερχόμενο όχημα, ούτε και για την ημερομηνία της επίσης αποκάλυψης. Αρκέστηκε ωστόσο μέσω της ανάρτησης να πει: «Για την 40η επέτειό του… ένα από τα πιο εμβληματικά οχήματά μας παίρνει μια αλλαγή… θα σας αρέσει».
 
Βάσει των παραπάνω στοιχείων αλλά και των όσων χαρακτηριστικών μας επιτρέπει να δούμε το βίντεο από το εμπρόσθιο μέρος, το πιθανότερο σενάριο είναι πως το μοντέλο που ετοιμάζει η Renault πρόκειται για το Trafic, αφού το μεσαίο βαν που διατίθεται σε επιβατικές και επαγγελματικές εκδόσεις συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής.
 
Όπως προαναφέραμε οι πληροφορίες που έχουμε επ αυτού είναι λίγες, όμως το Trafic αναμένεται να λάβει έναν ανασχεδιασμένο πρόβολο μπροστά με λεπτούς προβολείς και αναθεωρημένη μάσκα. Το μοντέλο διαθέτει επίσης ένα νέο καπό που εμφανίζεται να είναι τοποθετημένο ψηλότερα απ ότι το τρέχον μοντέλο.
 
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μιλάμε για μια ανανέωση στην εμφάνιση του Trafic κάτι που αν επιβεβαιωθεί και στην πράξη θα επηρεάσει κατά πάσα πιθανότητα και το εσωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχαν υπάρξει φήμες που έλεγαν ότι η Renault σκοπεύει να δώσει και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στο βαν, όμως και αυτό μένει να φανεί.
 
Η ημερομηνία της επίσημης πρεμιέρας δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά το «μείνετε συντονισμένοι» που αναφέρει στο τέλος του teaser βίντεο η Renault υποδηλώνει πως το ντεμπούτο του μοντέλου δεν πρόκειται να καθυστερήσει.
 

HUYNDAI
Skoda