Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέα έκδοση Black για το Mitsubishi Outlander
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα έκδοση Black για το Mitsubishi Outlander

2.575 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2022)

Η γκάμα του Mitsubishi Outlander καλωσορίζει στην εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας την Black Edition, αλλά και μερικές αναβαθμίσεις στο τρέχον μοντέλο.

Η «μαύρη» Black Edition

To Mitsubishi Outlander Black Edition όπως λέει και το όνομά του, διαθέτει μαύρες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, όπως στη γρίλια της μπροστινής μάσκας, τα καλύμματα των καθρεφτών, τις κολώνες και ένα σετ νέων ζαντών επίσης φινιρισμένων σε μαύρο χρώμα και μεγέθους 20 ιντσών. Παρά το όνομα της έκδοσης, η Mitsubishi προσφέρει το Outlander Black σε ένα νέο δίχρωμο φινίρισμα Titanium Grey Metallic και Black Mica. Τρεις άλλες επιλογές χρωμάτων δύο τόνων είναι διαθέσιμες, καθώς και δύο μονότονες. Σε ότι αφορά το εσωτερικό, μία μαύρη οροφή προσδίδει κύρος στη καμπίνα όπως και ένα μοναδικό πάνελ αλλαγής ταχυτήτων χαραγμένο από λέιζερ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναβαθμίσεις και στο τρέχον μοντέλο

Σε ότι αφορά τις λοιπές ενημερώσεις στην υπόλοιπη οικογένεια του Outlander, η Mitsubishi πρόσθεσε μία σύνδεση WiFi εντός του οχήματος, η οποία διατίθεται με σταθερή χρέωση και παρέχει απεριόριστα δεδομένα. Η ιαπωνική φίρμα έχει προσθέσει επίσης μία νέα λειτουργία κλειδώματος-ξεκλειδώματος πόρτας με το σύστημα «My Mitsubishi Connect», υποστηρίζοντας μία σειρά από νέες λειτουργίες. Στην παλέτα των εξωτερικών χρωμάτων, προστέθηκαν επίσης δύο νέες διχρωμίες, που αποτελούνται από Red Diamond / Black Mica και Sterling Silver Metallic / Black Mica.
 

Στην Ιαπωνία από 32.700 ευρώ

Αρχικά, οι Ιάπωνες αγοραστές θα μπορούν να παραγγείλουν το Outlander σε διαμορφώσεις M, G και P, παράλληλα με τη νέα Black Edition. Οι τιμές του μεγάλου SUV θα ξεκινούν από 32.764ευρώ το 5θέσιο Outlander M, ενώ για το 5θέσιο Outlander G η τιμή διαμορφώνεται στα 35.166ευρώ. Για όσους επιθυμούν μία επιπλέον σειρά καθισμάτων, το 7θέσιο Outlander P κοστίζει 35.829 ευρώ. Η Black Edition διατίθεται σε 5θέσια και 7θέσια μοντέλα με τιμή από 35.791 ευρώ και 36.485 ευρώ.
 

Τυχεροί οι Ιάπωνες!

  • Νέα έκδοση Black για το Mitsubishi Outlander.
  • Μαύρες λεπτομέρειες σε εσωτερικό και εξωτερικό που προσδίδουν κύρος.
  • Αναβαθμίσεις και στο τρέχον μοντέλο.
  • Στην Ιαπωνία το κόστος απόκτησης ξεκινάει από τα 32.700 ευρώ.
Θα έδινες σχεδόν 3.000 ευρώ παραπάνω για την Black Edition;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
OPEL