ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέα καλοκαιρινή έκδοση Spiaggina για το Microlino

(15/10/2024)
Νέα καλοκαιρινή έκδοση Spiaggina για το Microlino
11 Φωτογραφίες »

- Χωρίς παράθυρα και με αφαιρούμενη οροφή.
- Δύο χρωματικές επιλογές και ψηφιακό πίνακα οργάνων.
- Με 17 άλογα και αυτονομία 177 χλμ.
- Αρχική τιμή στα 25 χιλιάρικα.

Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

Μία νέα... καλοκαιρινή έκδοση του Microlino με τον όνομα Spiaggina, έφτασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Το Microlino Spiaggina, αντλεί έμπνευση από τα Citroen Mehari και Fiat 600 Jolly και ξεχωρίζει από την απουσία παραθύρων αλλά και την παρουσία αφαιρούμενης οροφής.

Χωρίς παράθυρα και με αφαιρούμενη οροφή

Σχεδιασμένο για καλοκαιρινές βόλτες ή για τις ηλιόλουστες ημέρες των άλλων τριών εποχών, το Spiaggina ακολουθεί τα χνάρια του κανονικού μοντέλου. Ωστόσο στο εξοπλισμό του δεν υπάρχουν παράθυρα, ούτε στο πλάι άλλα ούτε και πίσω. Επίσης, η οροφή του είναι υφασμάτινη και μπορεί να αναδιπλωθεί ή να αφαιρεθεί εντελώς, χωρίς ταλαιπωρία, σύμφωνα με όσα αναφέρει η φίρμα.

Δύο χρωματικές επιλογές και ψηφιακό πίνακα οργάνων

Αρχικά, το Microlino Spiaggina θα προσφερθεί στην έκδοση First Edition, η οποία διαθέτει δίχρωμο εξωτερικό σε επιλογές λευκού-μπλε ή μαύρου-πράσινου. Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν επίσης ένα δίχρωμο εσωτερικό με vegan δέρμα, που σύμφωνα με τη μάρκα είναι «ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία». Το μικροσκοπικό ηλεκτρικό διαθέτει επίσης ψηφιακό πίνακα οργάνων και τιμόνι τριών ακτινών. Σε ότι αφορά τους χώρους, εκτός από τους δύο επιβάτες, το  Microlino Spiaggina μπορεί να χωρέσει στο πορτμπαγκάζ του έως και 230 λίτρα αποσκευών.

Με 17 άλογα και αυτονομία 177 χλμ.

Η ισχύς παρέχεται από μια μπαταρία 10,5 kWh, η οποία τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 17 ίππων. Η αυτονομία κίνησης σύμφωνα με τη μάρκα ανέρχεται στα 177 χλμ., ενώ η κορυφαία ταχύτητα ορίζεται στα 90 χλμ./ώρα.

Αρχική τιμή στα 25 χιλιάρικα

Η τιμή για το Microlino Spiaggina First Edition στην Ευρώπη ξεκινά από 24.990 ευρώ, ενώ οι πρώτες παραδόσεις προγραμματίζονται για την άνοιξη του 2025.

FORD
VW