Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο σκίτσο του επερχόμενου μοντέλου.

Νέα teaser εικόνα του Nissan Altima

2.084 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2018)

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης έχει ανοίξει τις πύλες τους και πλέον σιγά σιγά, η προσοχή των εταιρειών θα αρχίσει να στρέφεται στην επόμενη μεγάλη έκθεση, που θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, εκεί που η Nissan σκοπεύει να αποκαλύψει το νέο Altima.

Μάλιστα η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο σκίτσο του επερχόμενου μοντέλου. Έχοντας ένα επιθετικό σχεδιασμό, στο εμπρόσθιο μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη V-motion γρίλια και τα λεπτά φωτιστικά σώματα, ενώ έντονες γραμμές φαίνεται να ενώνουν το εμπρός με το πίσω μέρος. 
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον διαφορετικό σχεδιασμό το νέο Altima θα έχει διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχό του και στο εσωτερικό. Αρχικά λέγεται πως μια οθόνη αφής θα τοποθετηθεί ψηλά στην κεντρική κονσόλα, ενώ παράλληλα οι αεραγωγοί θα μετακινηθούν λίγο χαμηλότερα.
Σε ότι αφορά τις τεχνικός προδιαγραφές πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο φήμες κάνουν λόγο πως η Nissan θα προσφέρει το νέο της σεντάν με ένα σύστημα τετρακίνησης, το οποίο θα είναι προαιρετικό, ενώ λέγεται πως ελαφρώς μεγαλύτερο θα είναι και το μεταξόνιο, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερο χώρο μέσα στην καμπίνα.
 
Τέλος αναφορικά με τους κινητήρες τα μέσα του εξωτερικού επικαλούνται ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μιλούν για την ύπαρξη τετρακύλιδρων και εξακύλινδρων μονάδων που θα συνάδονται με ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται κατά τη διάρκεια του Auto Show της Νέας Υόρκης που θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου.     

Hyundai
PEUGEOT