Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέο ΔΣ στον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων 2024-2026

1.076 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2024)
Νέο ΔΣ στον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων 2024-2026

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων συγκροτήθηκε την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024. Η σύνθεση του νέου ΔΣ ψηφίστηκε από τα μέλη του συλλόγου και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Θανάσης Τσιάνος

O Θανάσης Τσιάνος είναι Πολιτικός Μηχανικός – Συγκοινωνιολόγος του ΕΜΠ. Στα 21 έτη επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ασχολήθηκε με περισσότερες από 300 μελέτες συγκοινωνιακών έργων πολλές εκ των οποίων αποτελούν μελέτες εξαιρετικά σημαντικών και σύνθετων έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μέτοχος και διαχειριστής εταιρείας Μελετών και Συμβούλων Μηχανικών. Οι τομείς εξειδίκευσης του είναι ο συντονισμός και η διαχείριση σύνθετων μελετών, οι κυκλοφοριακές μελέτες, οι μελέτες οδοποιίας και οδικής ασφάλειας καθώς και ο σχεδιασμός χώρων στάθμευσης και εσωτερικού οδικού δικτύου μεγάλων αναπτυξιακών έργων / αεροδρομίων / λιμένων / σύνθετων τουριστικών επενδύσεων καθώς και η παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου σε εταιρείες παραχώρησης, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Αντιπρόεδρος: Πέτρος Ευγενικός

Ο Πέτρος Ευγενικός είναι Πολιτικός Μηχανικός – Συγκοινωνιολόγος Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc.) στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων Πολιτικού Μηχανικού από το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει εργαστεί για περισσότερα από 20 έτη σε μελέτες ιδιωτικών και δημόσιων έργων, καθώς και ως Επιστημονικός Συνεργάτης-Ερευνητής στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών) του Ε.Μ.Π. με συμμετοχή σε περισσότερα από 10 ερευνητικά έργα. Από το 2007 αποτελεί στέλεχος του νυν Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και ασχολείται με τη διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε. έργων υποδομών, ενώ παράλληλα, από το 2008 διατελεί εξωτερικός εμπειρογνώμονας της Ε.Ε. για την αξιολόγηση οδικών και σιδηροδρομικών έργων υποδομής στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών, καθώς και ερευνητικών έργων στον τομέα των μεταφορών.

Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Κουρέτας

Ο Κωνσταντίνος Κουρέτας είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Virginia των ΗΠΑ και Διδακτορικό δίπλωμα από το ΕΜΠ. Έχει πολυετή εμπειρία σε μελέτες κυκλοφοριακές, οδοποιΐας, σχεδιασμού μέσων μαζικής μεταφοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Βαλκάνια, Αφρική, ΝΑ Ασία), συμμετέχοντας ως μελετητής, σύμβουλος και στη διαχείριση έργων. Σε ερευνητικό επίπεδο έχει ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και βελτιστοποίηση δικτύων και συστημάτων συνδυασμένων μεταφορών.

Ειδικός Γραμματέας: Αναστάσιος Δραγομάνοβιτς

Ο Αναστάσιος Δραγομάνοβιτς είναι Πολιτικός Μηχανικός –  Συγκοινωνιολόγος ΕΜΠ (2000), με εμπειρία άνω των 23 ετών σε μελέτες συγκοινωνιακών έργων, (δημόσιων και ιδωτικών), μελέτες οδικής ασφάλειας και παροχή υπηρεσιών συμβούλου σε θέματα αρμοδιότητας συγκοινωνιολόγου μηχανικού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αρχικά ως ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής και στη συνέχεια ως εταίρος και διαχειριστής εταιρείας Συμβούλων Μηχανικών. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένος Ελεγκτής Οδικής Ασφάλειας, έχοντας συμμετάσχει ως μέλος ή συντονιστής σε 11 ελέγχους/ επιθεωρήσεις σε Ελλάδα, Αλβανία και Αφρική. Τέλος, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στον Τομέα Μεταφορών & Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, με συμμετοχή σε 20 ερευνητικά έργα με αντικείμενα σχετικά κυρίως με την οδική ασφάλεια. Έχει περισσότερες από 85 επιστημονικές δημοσιεύσεις εκ των οποίων 14 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
LINGLONG SPORT MASTER 5 PRAGMATA