Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βάζεις laptop 15 ιντσών ή τρία μπουκάλια 1,5 λίτρου στον «τεμπέλη»

 Σχολιάστε 
45.899 Επισκέψεις στο άρθρο
Στην έκδοση Premium, πάνω από την οθόνη προστίθεται ο κρυφός ατμοσφαιρικός φωτισμός, που σου δίνει την εντύπωση ότι το soundbar αιωρείται. Επίσης, μπαίνει το ηχοσύστημα της Bang & Olufsen που έχει 10
2 Φωτογραφίες »

Στην έκδοση Premium, πάνω από την οθόνη προστίθεται ο κρυφός ατμοσφαιρικός φωτισμός, που σου δίνει την εντύπωση ότι το soundbar αιωρείται. Επίσης, μπαίνει το ηχοσύστημα της Bang & Olufsen που έχει 10 premium ηχεία.

Η πρακτικότητα που αναφέραμε προηγουμένως ενισχύεται και από την παρουσία της MegaConsole. Ουσιαστικά μιλάμε για μία τεράστια θήκη, στην κεντρική κονσόλα, η οποία διαρρυθμίζεται με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί. Έχει συνολική χωρητικότητα 17 λίτρων και αποσπώμενη θήκη, την οποία αν αφαιρέσεις μπορείς να χωρέσεις μέσα τα... πάντα. Ή για να το συγκεκριμενοποιήσουμε, χωρά τρία μπουκάλια 1,5 λίτρου ή ακόμη καλύτερα ένα laptop επιφάνειας 15 ιντσών.


Με χωρητικότητα 17 λίτρων, αν αφαιρέσεις την αποσπώμενη θήκη, μπορείς να χωρέσεις στη MegaConsole έναν φορητό υπολογιστή 15 ιντσών ή τρία μπουκάλια 1,5 λίτρου.
2 Φωτογραφίες »

Με χωρητικότητα 17 λίτρων, αν αφαιρέσεις την αποσπώμενη θήκη, μπορείς να χωρέσεις στη MegaConsole έναν φορητό υπολογιστή 15 ιντσών ή τρία μπουκάλια 1,5 λίτρου.

Υπάρχει soundbar με 7 ηχεία, για καλύτερη ακουστική

To Ford Explorer είναι χτισμένο πάνω στην MEB πλατφόρμα του Volkswagen Group, για αυτό υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με το ID.4.. Ωστόσο η Ford έχει ενσωματώσει τις δικές της πινελιές για να καταστήσει το Explorer όσο πιο μοναδικό γίνεται. Μία από αυτές τις διαφοροποιήσεις είναι το κεντρικό ηχείο (ηχόμπαρα με 7 υπο-ηχεία), τοποθετημένο ως διακοσμητικό στοιχείο στο ταμπλό, ακριβώς πάνω από τον κεντρικό κλιματισμό. Το συγκεκριμένο soundbar εξασφαλίζει καλύτερη ακουστική σε οδηγό και επιβάτες και ήχο ακριβείας σε όλες τις περιπέτειες εκτός πόλης.
 
Η παραπάνω εμπειρία αναβαθμίζεται στην έκδοση Premium, οπτικά και ακουστικά. Καταρχάς, στο συγκεκριμένο εξοπλιστικό πακέτο προστίθεται ο κρυφός ατμοσφαιρικός φωτισμός, που σου δίνει την εντύπωση ότι το soundbar αιωρείται. Επίσης, μπαίνει το ηχοσύστημα της Bang & Olufsen που έχει 10 premium ηχεία (συμπεριλαμβανομένου του Subwoofer), τα οποία αναπαράγουν όσα επιλέξεις από τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες ασύρματα μέσω Android Auto και Apple CarPlay.

Σελίδα 1Νέο Ford Explorer: Τα 5 highlights του ηλεκτρικού οικογενειακού SUV
Σελίδα 2Βάζεις laptop 15 ιντσών ή τρία μπουκάλια 1,5 λίτρου στον «τεμπέλη»
Σελίδα 3Έχει θερμαινόμενα sport καθίσματα, λειτουργία μασάζ & κάμερα 360 μοιρών από τη «βασική»
KIA
LINGLONG DIAGONISMOS