Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες.

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες.

Νέο Hyundai Veloster Ν

3.108 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2017)

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες από το πρωτότυπο Hyundai Veloster Ν, το οποίο συνελήφθη καμουφλαρισμένο.

Από ότι βλέπουμε το νέο μοντέλο έχει μεγάλους τροχούς, ενώ το μπροστινό μέρος είναι αρκετά χαμηλό, παραπέμποντας μας σε coupe έκδοση. Σε ότι μπορούμε να διακρίνουμε το πίσω μέρος έχει διαφορετική διάταξη και μοιάζει πιο πολύ με ένα 5θυρο hatchback.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, φήμες αναφέρουν πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 250 ή 275 αλόγων, που βρίσκουμε στο i30 N, ενώ σε ότι αφορά το σύστημα κίνησης, όπως ακούγεται θα μεταφέρει την ισχύ του κινητήρα στους μπροστινούς τροχούς, εκτός και αν οι άνθρωποι της εταιρείας επιλέξουν μια διαφορετική κατεύθυνση, όπως αυτή του Focus RS και του Golf R και στραφούν σε σύστημα τετρακίνησης.
Οι αλλαγές στο εσωτερικό θα είναι και αυτές ορατές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ένα σπορ τιμόνι και νέα καθίσματα θα είναι δύο από τις βασικές αναβαθμίσεις.

Τέλος να αναφέρουμε πως πιθανή ημερομηνία που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο υπολογίζεται το αργότερο μέχρι το 2019.   
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW