Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Hyundai Intrado concept θα είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά και θα φέρει ένα μηχανικό σύνολο κυψελών καυσίμου, ενώ θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο στη Γενεύη.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Hyundai Intrado concept θα είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά και θα φέρει ένα μηχανικό σύνολο κυψελών καυσίμου, ενώ θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο στη Γενεύη.

Νέο concept από την Hyundai με κυψέλες καυσίμου

3.345 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2013)

Η Hyundai αποκάλυψε μια teaser εικόνα ενός νέου πρωτοτύπου της, που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη και πιθανότατα πρόκειται για ένα compact crossover, το οποίο θα φέρει μια νέα εξελιγμένη γενιά κυψελών καυσίμου.

Η Hyundai δημοσίευσε μια teaser φωτογραφία από το νέο concept Intrado, όπως είναι το όνομά του, το οποίο υιοθετεί μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία και πολλές νέες τεχνολογίες στον τομέα των κινητήρων, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η φίρμα.Πιο συγκεκριμένα, το νέο concept θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο και πρόκειται πιθανότατα -όπως τουλάχιστον μπορούμε να διακρίνουμε- για ένα συμπαγές crossover. Τον σχεδιασμό του μοντέλου έχει αναλάβει το κέντρο της μάρκας στο Russelsheim της Γερμανίας, ενώ θα κατασκευαστεί από «ελαφριά και προηγμένα υλικά», όπως επισημαίνει η Hyundai.Επιπλέον όπως αναφέρεται, θα τροφοδοτείται από την επόμενη, πιο εξελιγμένη γενιά κυψελών καυσίμου -από την οποία εφοδιάστηκε το Hyundai Tucson Fuel-Cell- που θα είναι πιο μικρή σε μέγεθος και πιο ελαφριά. Το κινητήριο αυτό σύνολο αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα και από ένα σύστημα κυψελών καυσίμου, που αντικαθιστούν τις μπαταρίες λιθίου και λαμβάνουν ενέργεια από υδρογόνο και ηλεκτροχημικές ενώσεις. Όσον αφορά το Tucson Fuel-Cell με το συγκεκριμένο σύστημα, η αυτονομία του φτάνει τα 480 χλμ., κατά τη φίρμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
OPEL