ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μπορεί το βίντεο να μην αποκαλύπτει και πολλά αλλά αυτό για το οποίο δεν αφήνει καμία αμφιβολία είναι ότι το σήμα της Audi θα φωτίζεται από LED.

Μπορεί το βίντεο να μην αποκαλύπτει και πολλά αλλά αυτό για το οποίο δεν αφήνει καμία αμφιβολία είναι ότι το σήμα της Audi θα φωτίζεται από LED.

Νέο e-tron από την Audi;

3.084 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2017)

Με ένα σύντομο teaser βίντεο η Audi μας αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες ενός νέου e-tron που θα μας αποκαλύψει στην πλήρη του μορφή στις 18 Απριλίου.

Η Audi θα αποκαλύψει ένα νέο πρωτότυπο e-tron στην έκθεση της Σαγκάης και ενώ λίγες είναι οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε σχετικά με αυτό το νέο όχημα, ένα σύντομο teaser βίντεο επιβεβαιώνει ότι ο σχεδιασμός θα είναι πιο τολμηρή σε σχέση με τα πρότυπα που μας έχει συνηθίσει η Γερμανική premium εταιρεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ένα από τα πιο προφανή σχεδιαστικά στοιχεία του πρωτότυπου Audi είναι ότι το σήμα της εταιρείας με τους τέσσερις κύκλους που βρίσκεται στο εμπρός μέρος θα φωτίζεται από ένα σύνολο πολύ φωτεινών LED. Τα φωτιστικά με την αιχμηρή σχεδίαση φαίνονται, επίσης, στο βίντεο. ΠαρΆ ότι το βίντεο έχει να κάνει με το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, είναι τόσο αποσπασματικό που δεν επιτρέπει να σχηματιστεί μια άποψη σχετικά με το πώς θα μοιάζει από μπροστά το νέο αυτό όχημα.Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Audi όσον αφορά τα e-tron ήταν το 2015 με το e-tron Quattro και αφορούσε ένα επικείμενο ηλεκτρικό SUV για το οποίο υπήρχε δέσμευση ότι θα μπει στην παραγωγή το 2018. Δείχνει απίθανο η εταιρεία να παρουσιάσει μια δεύτερη εκδοχή του ίδιου concept το οποίο μας οδηγεί στο να υποθέσουμε ότι πιθανόν να πρόκειται για κάποιο ηλεκτρικό σεντάν σε πρωτότυπη μορφή. Ίσως μάλιστα να έχει να κάνει με τις φήμες που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό σχετικά με την παρουσίαση ενός A9 e-tron.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, το βίντεο teaser τελειώνει με τη φράση #ChargedWithExcitement (#γεμάτο από ενθουσιασμό) και η Audi λέει ότι θα το αποκαλύψει στις 18 Απριλίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Autotriti.gr