Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη C-Class.

Νέο ηλεκτρικό sedan από τη Mercedes

2.336 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2018)

Η Mercedes συνεχίζει να εργάζεται πάνω στα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας «EQ», μέσα στα οποία θα περιλαμβάνεται και ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό σεντάν. Δείτε περισσότερα.

Ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παρόμοιο με την τρέχουσα C-Class, αναμένεται να κατασκευάσει η Mercedes, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο επικεφαλής μηχανικός της γερμανικής φίρμας Christian Frueh.
 
Αρχικά ο Frueh διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν τη Mercedes να διατηρεί αυτούσια την τρέχουσα C-Class και απλώς να της προσφέρει ένα ηλεκτρικό κινητήρα και προχώρησε στην αποκάλυψη πως έχει παρθεί η απόφαση να κατασκευαστεί ένα νέο ηλεκτρικό σεντάν μοντέλο το οποίο θα φέρει το λογότυπο της οικογένειας «EQ», παίρνοντας και αυτό τη θέση του μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα και συγκεκριμένα το hatchback EQ A, αλλά και το SUV EQ C.
Η ανάπτυξη αυτού του μοντέλου αποτελεί ένα μέρος του σχεδίου της Mercedes-Benz να λανσάρει στην αγορά 10 νέα ηλεκτρικά μοντέλα ως το 2025, όλα βασισμένα στην πλατφόρμα MRA (Modular Electric Architecture).
 
Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο που θα ξεκινήσει από την σειρά EQ θα είναι το SUV EQ C. Το όχημα θα έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με την GLC, αλλά θα υιοθετήσει ένα σχέδιο που επηρεάζεται έντονα από το concept. Μάλιστα τα τεστ του μοντέλου που έλαβαν χώρα πρόσφατα στη παγωμένη βόρεια Σουηδία έχουν ολοκληρωθεί, ενώ σε ότι αφορά την παραγωγή του αυτή αναμένεται να ξεκινήσει το 2019.     

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS