ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ένα προσχέδιο του λογότυπου, σε περίπτωση που αντικατασταθεί.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα προσχέδιο του λογότυπου, σε περίπτωση που αντικατασταθεί.

Νέο λογότυπο Aston Martin;

2.082 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Σύμφωνα με ανεπίσημα δημοσιεύματα, η Aston Martin, με γνώμονα την εξέλιξη και την νέα πορεία προς το μέλλον, εξετάζει το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει και το λογότυπό της.

H Aston Martin, οδεύει με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης προς το μέλλον υπό το βλέμμα και τις οδηγίες του Γενικού Διευθυντή της μάρκας, Andy Palmer.

To σήμα, μοιάζει πολύ με εκείνο που χρησιμοποιούσε η φίρμα τη δεκαετία του 1920.

To σήμα, μοιάζει πολύ με εκείνο που χρησιμοποιούσε η φίρμα τη δεκαετία του 1920.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εκτός από το σχεδιασμό ενός στόλου νέων μοντέλων, η φίρμα έχει στα άμεσα σχέδιά της, την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε συνεργασία με την AMG και όπως φημολογείται υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει και το λογότυπό της.
Ανεπίσημες πηγές, αποκάλυψαν πρόσφατα ένα νέο εμπορικό σήμα, το οποίο κατατέθηκε από την μάρκα πέρυσι τον Ιούλιο, για χρήση σε διάφορα εμπορεύματα Aston Martin, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων και της γενικότερης διαφήμισης.

Ενδιαφέρον είναι, πως σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της προηγούμενης εβδομάδας, η Aston Martin υποστηρίζει για ακόμη μια φορά το νέο λογότυπο λέγοντας πως θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλα προϊόντα της εταιρείας.
Το ανανεωμένο σήμα, διαφέρει εντελώς από το υπάρχον, αλλά συμμερίζεται κάποιες προφανείς ομοιότητες με το λογότυπο της αυτοκινητοβιομηχανίας, που χρησιμοποιούνταν στη δεκαετία του 1920.

Προς το παρόν, είναι αδύνατο να πει κάποιος εάν η Aston Martin θα αντικαταστήσει το χαρακτηριστικό της σήμα, αλλά καθώς η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς, η υιοθέτηση ενός νέου λογότυπου, δεν θα αποτελεί έκπληξη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
LEASING CONNECT VS DOBLO